Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Kultura i obrazovanje

Muzej Iluzija

Muzej Iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo za sve generacije. Kroz atraktivne varke, posjetitelji mogu naučiti mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti.

Članovi HSSMS-MT ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznice za sebe i svoju pratnju u Muzeju Iluzija Zagreb i Zadar. Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice.

Pročitajte više

Fraktura

Za članove HSSMS-MT, Fraktura je osigurala popust od 25% na sve knjige nakladničke kuće Fraktura. Popusti se ostvaruju u Frakturinoj web-knjižari https://fraktura.hr/ ukucavanjem koda SINDIKAT u košarici ( ne može se primijeniti jedino na naslove koji su već na akcijskim sniženjima). Pogodnost vrijedi do 01.06.2021.

Pročitajte više

ABC strani jezici

ABC STRANI JEZICI organiziraju grupne i individualne tečajeve stranih za sve uzraste iz TALIJANSKOG,ŠPANJOLSKOG, ENGLESKOG, NJEMAČKOG, FRANCUSKOG, RUSKOG, PORTUGALSKOG, NORVEŠKOG,NIZOZEMSKOG, ŠVEDSKOG, KINESKOG, JAPANSKOG i dr.  jezika. 

Pročitajte više

Kazalište Komedija

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Pročitajte više

Backo mini express - muzej vlakića

Backo mini express - muzej vlakića

Muzej vlakića – Backo mini express koji je postavio najveću maketu željeznice u jugoistočnoj Europi, za članove sindikata nudi 10% popusta na cijenu svih ulaznica (dječja, odrasla, obiteljska).

Pročitajte više

Kazalište Gavella

Kazalište Gavella za članove sindikata nudi poklon kartice koje iznosi 32,00 eura. Poklon kartica mora imati minimalno 4 ulaznice. To znači da je cijena po ulaznici za predstavu 8,00 eura, dok je puna cijena ulaznice 12,00 eura. Ulaznice unutar paketa "Gavelline poklon kartice" ne vrijede za premijerne izvedbe.

 

Pročitajte više

Evenio nakladnička kuća - edukativne priče za djecu

Nakladnička kuća Evenio u svojoj ponudi ima edukativne i terapeutske priče za djecu od 2-9 godina koje su rađene u suradnji s dječjim psiholozima i stručnjacima.

Pročitajte više

Satiričko kazalište Kerempuh

Satiričko kazalište Kerempuh članovima našeg sindikata nudi uživanje u predstavama po povoljnijim cijenama.

Članovi sindikata mogu kupovati ulaznice po povlaštenoj cijeni od 8 EUR  za sezonu 2023./2024. (puna cijena je 13 EUR).
Popust se ostvaruje  osobnim dolaskom i predočenjem članske iskaznice, a po jednoj izvedbi po povlaštenoj cijeni moguće je kupiti dvije ulaznice.

Pročitajte više

Kazalište Kerempuh

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja