Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Kazalište Gavella

Gavellina poklon kartica po cijeni od 240 kn kojom darujete 6 ulaznica (koje ste kupili po cijeni od 40 kn, dok je cijena ulaznice u slobodnoj prodaji 70 kn) koje se mogu iskoristiti za bilo koje repertoarne naslove kazališta “Gavella” (ali ne i za premijerne izvedbe) kao i gostovanja drugih kazališta u organizaciji Gavelle. S kartice se za jednu predstavu može odjednom iskoristiti i više ulaznica, vrijedi za vrijeme trajanja jedne kazališne sezone, a možete je kupiti na blagajni kazališta Gavella uz predočenje članske iskaznice ili potvrde u članstvu sindikata udruženog u Maticu. Više o uvjetima korištenja kartice pročitajte u promo letku...

Gavellina poklon kartica po cijeni od 240 kn kojom darujete 6 ulaznica (koje ste kupili po cijeni od 40 kn, dok je cijena ulaznice u slobodnoj prodaji 70 kn) koje se mogu iskoristiti za bilo koje repertoarne naslove kazališta “Gavella” (ali ne i za premijerne izvedbe) kao i gostovanja drugih kazališta u organizaciji Gavelle. S kartice se za jednu predstavu može odjednom iskoristiti i više ulaznica, vrijedi za vrijeme trajanja jedne kazališne sezone, a možete je kupiti na blagajni kazališta Gavella uz predočenje članske iskaznice ili potvrde u članstvu sindikata udruženog u Maticu. Više o uvjetima korištenja kartice pročitajte u promo letku.

Kazalište Gavella pripremilo je za članove sindikata udruženih u Maticu posebnu cijenu ulaznice za sve predstave. Članovi sindikata mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 45 kn (regularna cijena je 70 kn) na blagajni Gavelle uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu koji je udružen u Maticu hrvatskih sindikata.

Kazalište „Gavella“ jedno je od najcijenjenijih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. Svojim programatskim usmjerenjem teatar u Frankopanskoj se podjednakom zastupljenošću bavi i domaćom teatarskom baštinom i svjetskom dramskom klasikom i autorima iz svoga “sada i ovdje” i suvremenim svjetskim dramskim pojavama, odbijajući se opredijeliti za samo jednu, (pre)usku kazališnu vrstu.

Kazalište je nedovojbeno još uvijek jedan od onih, sve malobrojnijih prostora, gdje se čovjek otvoreno obraća čovjeku pozivajući ga na promišljanje, sućut, suosjećanje, aktivno djelovanje, prostora gdje je, koliko god to otrcano zvučalo, još uvijek moguće “oplemeniti duh” i osnažiti ga. Stoga pozivamo sve članove Matice hrvatskih sindikata, koji još uvijek nisu postali publika kazališta Gavella, da im se pridruže i po povoljnim cijenama postanu dio velike kazališne obitelji.

Repertoar za rujan/listopad 2018.

MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja