Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Auto oprema i usluge

CARWIZ

CARWIZ članovima sindikata udruženih u Maticu i i članovima njihove uže obitelji nudi popust od 30% na redovni cjenik!

Pročitajte više

APIOS d.o.o., OMW

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara sklopio je poslovnu suradnju sa APIOS d.o.o., OMW brand partnerom prema kojoj članovi Sindikata ostvaruju popuste na OMW benzinskim crpkama putem A-CARD BONUS kartice.

Pročitajte više

CIAK Auto d.o.o.

Tvrtka CIAK Auto d.o.o. među najvećim je distributerima autodijelova i opreme te je preko 20 godina prisutna u svijetu autodijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudi svojim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vozila. Unutar asortimana zastupljeni su svi poznati svjetski proizvođača autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Pročitajte više

Mikra Matik autodijelovi

Temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji između tvrtke Mikra Matik Autodijelovi d.o.o. i Matice hrvatskih sindikata donosimo Vam pogodnosti za članove sindikata koja se odnose na cjelokupni asortiman kao i usluge u autoservisu Mikra Matik autodijelovi d.o.o.

Mikra Matik autodijelovi d.o.o. - pogodnosti za članove

Pročitajte više

Munja starter akumulatori

Popust na Munja starter akumulatore

Pročitajte više

Biolab d.o.o.

Popust na THULE nosače za automobile

Tvrtka Biolab d.o.o., Ilica 346,Zagreb u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete vezanih za opremanje vozila i sport.

Pročitajte više

Fleet rent a car

Fleet rent a car članovima sindikata udruženih u Maticu nudi popust od 30% na dnevne cijene vozila uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu. Cijena vozila uključuje neograničenu kilometražu, puno osiguranje za vozilo i vozača, osiguranje putnika, otkup franšize, osiguranje podvozja. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Puli, Zadru, Poreču (adrese poslovnica pogledajte ovdje).

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja