Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
16.10.2018.

Upute za sudionike prosvjeda protiv najavljene mirovinske reforme

Upute za sudionike prosvjeda protiv najavljene mirovinske reforme

U subotu, 20. listopada 2018. godine, s početkom u 12 sati, na Trgu Europe u Zagrebu održat će se prosvjed protiv najavljene mirovinske reforme pod nazivom (DO)ŽIVI MIROVINU – I TEBE SE TIČE!

Okupljanje prosvjednika bit će na Trgu Europe u Zagrebu najkasnije od 11:30 do 12:00 sati.

Prosvjed počinje u 12:00 sati. Na pozornici na Trgu Europe odvijat' će se zanimljiv prigodni program koji će sadržavati glazbu, govore čelnika sindikalnih središnjica, obraćanje predstavnika mladih, umirovljenika te radnika različitih zanimanja.

U dijelu programa i sami prosvjednici će aktivno sudjelovati, na što će ih potaknuti i motivirati voditelji s pozornice. 

Na prosvjed ponesite obilježja svojih sindikata (zastave, kape, majice…) te rekvizite koje ćete napraviti ili ih imate na raspolaganju (prigodni transparenti, zviždaljke, trube…). 

Predviđeno trajanje prosvjeda je otprilike 1 sat. Nakon završetka programa prosvjednici se razilaze bez posebne organizacije ili prema dogovoru.

Detaljan plan i program prosvjeda možete pročitati ovdje.