Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
novost-slika
19.04.2019.

Sretan Uskrs

Svim članovima Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara kao i njihovim obiteljima želimo Sretan Uskrs i radosne blagdane.
.

više...
novost-slika
17.04.2019.

Terme Sveti Martin nude posebnu ponudu za članove Sindikata

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara, sklopio je suradnju s LifeClass Terme Sveti Martin. Članovi sindikata ostvaruju posebne pogodnosti uz predočenje članske iskaznice.

.

više...
novost-slika
17.04.2019.

Prikupimo potpise! Izborimo se za referendum!

Regionalnim skupom u Zagrebu sindikalnih povjerenika i aktivista iz Grada Zagreba, te Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije završen je obilazak terena Inicijative 67 je previše organiziran u sklopu organizacijskih priprema za prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma o promjenama uvjeta za mirovina.

više...
novost-slika
16.04.2019.

Članovi HSSMS-MTa od sada mogu ostvariti popuste u Poliklinici Medikol

Ostvarili smo suradnju s Poliklinikom Medikol, koja nudi povoljnije pakete i popuste za svoje djelatnosti i usluge.
.

više...
novost-slika
10.04.2019.

Ostvarite popuste u Borovo prodavaonicama

HSSMS MT nastavio je suradnju sa Borovo d.d. gdje članovi Sindikata ostvaruju pogodnosti prilikom kupnje robe u prodavaonicama Borovo u Republici Hrvatskoj..

više...