Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
novost-slika
18.03.2019.

Inicijativa “67 je previše” pokreće referendum za izmjenu mirovinskog sustava

Inicijativu za izmjenu Zakona o mirovinskom osiguranju pokrenule su tri sindikalne središnjice: Nezavisni hrvatski sindikati (NHS), Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i Matica hrvatskih sindikata (MHS)..

više...
novost-slika
13.03.2019.

Obavijest članovima HSSMS-MT-a: Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u gradu Zagrebu

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara i tvrtka Sigma domus d.o.o. provode projekt stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zagrebu, naselje Črnomerec, prilaz baruna Filipovića- Gradiščanska.


.

više...
novost-slika
08.03.2019.

Obavijest članovima HSSMS-MT-a o pregovorima za Granski kolektivni ugovor

Pregovarački odbori Vlade i Sindikata (Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara-medicinskih tehničara i Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske) nakon dva održana sastanka za sklapanje izmjena i dopuna Kolektivnog ugovora za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja, koji ističe 26. ožujka 2019. godine, dogovorili su...

više...
novost-slika
08.03.2019.

Svim članicama HSSMS-MT-a želimo sretan Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena obilježava se diljem svijeta 8. ožujka, a osim poštovanja i razumijevanja, svrha tog dana je proslava njihovih ekonomskih, političkih i društvenih postignuća.
.

više...
novost-slika
07.03.2019.

Predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak o nedostatku medicinskih sestara

Predsjednica Glavnog vijeća Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara, Anica Prašnjak za Dnevnik Nove TV govorila o nedostatku medicinskih sestara. Predsjednica Glavnog vijeća također je gostovala U mreži prvog, hrvatskoga radija, gdje se raspravljalo o problemima zbog kojih sve više nedostaje medicinskih sestara.

više...
novost-slika
07.03.2019.

Savjetovanje o obrascu prethodne procjene za Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o reprezentativnosti udruga poslodavaca i sindikata

Na Središnjem državnom portalu, stranicama e-Savjetovanja, otvoreno je novo savjetovanje. Tema savjetovanja je: Obrazac prethodne procjene za Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o...

više...