Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
novost-slika
24.05.2019.

Bauerfeind d.o.o. članovima Sindikata omogućuje 15% popusta

Sklopili smo suradnju s Bauerfeind d.o.o., poznatih po širokom rasponu proizvoda prikladnih, iskoristivih i korisnih od za čitavu obitelj te skupinu mladih i starih, aktivnih i manje aktivnih te djece, sportaša i poslovnih ljudi.


.

više...
novost-slika
21.05.2019.

VARTEKS omogućava članovima Sindikata popust od 20%

Varteks je modna kompanija koja kreira i stvara modernu poslovnu odjeću, koristeći pri tome najkvalitetnije tkanine i vrhunski design. Članovi Sindikata ostvaruju povoljniju kupovinu u prodajnim objektima Varteks na području Republike Hrvatske.

.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Najbolje medicinske sestre dobile priznanja

Na prigodnoj svečanosti održanoj u jednoj od dvorana Opće bolnice Zadar, održana je dodjela priznanja Zadarsko bijelo srce za 2019. godinu.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Umirovljena medicinska sestra Tihana Jovanović za Slobodnu Dalmaciju ispričala o svom iskustvu

Tihana Jovanović (68), viša medicinska sestra s 45 godina medicinskog staža (odnosno 50 godina kad joj se uračuna i onaj beneficirani), članica je HSSMS-MT od njegovih početaka. Za Slobodnu Dalmaciju opisala je sve pozitivne i negativne trenutke u svom medicinskom stažu.

više...
novost-slika
17.05.2019.

Našice svečanom večerom proslavile Međunarodni dan sestrinstva

Tradicionalno medicinske sestre i tehničari proslavili su svoj dan, Međunarodni dan sestrinstva te Međunarodni dan primaljstva uz svoje goste iz cijele bolnice
U ime organizatora Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih tehničara i tehničara, Harolt Placento, je istaknuo da je ova zabava poseban način proslave i priznanja rada svih medicinskih djelatnika.

više...
novost-slika
16.05.2019.

MultiSport kartice za zainteresirane članove Sindikata

Multisport program obuhvaća veliki broj sportskih objekata diljem Hrvatske, a korisnici Multisport kartice mogu svaki dan koristiti nešto drugo. Nema ograničenja u korištenju usluga, izuzev ograničenja da se u jednom danu mogu koristiti usluge samo jednog partnera.
Testno razdoblje traje od 01.06.2019. do 01.07.2019.

više...