Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
26.05.2017.

Sindikalno sportski susreti, Zaton, 17. - 21. svibnja 2017.

Sindikalno sportski susreti, Zaton, 17. - 21. svibnja 2017.

Sindikalno sportski susreti, ove godine održali su se u Zatonu u razdoblju od 17. svibnja do 21. svibnja 2017. gdje se okupilo više od 700 sudionika, zdravstvenih djelatnika, članova Sindikata.

Kao i svake godine natjecatelji su imali prilike sudjelovati u sportovima: mali nogomet, rukomet, košarka, odbojka, potezanje konopa, boćanje, odbojka na pijesku, kuglanje, trčanje, stolni tenis, šah, puška i pištolj.

Predsjednica Glavnog vijeća Sindikata Anica Prašnjak održala je sindikalnu tribina pod nazivom „Uloga i značenje Sindikata u pregovorima za Temeljni kolektivni ugovor i Kolektivni ugovor za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja“.

U sportskim disciplinama prvo mjesto osvojili su djelatnici OB Pula sa 196 bodova. Druga je bila bolnica „Dr. Josip Benčević“ iz Slavonskog broda sa 106 bodova, a treći OB Dubrovnik sa 84 boda.

Glavni organizator ovogodišnjih sindikalno sportskih susreta bio je Sindikat zaposlenika u zdravstvu (SZZH), a ovim putem zahvaljujemo se svima sudionicima na sudjelovanju, a pobjednicima čestitamo na osvojenim medaljama.