Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
13.03.2019.

Obavijest članovima HSSMS-MT-a: Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u gradu Zagrebu

Obavijest članovima HSSMS-MT-a: Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u gradu Zagrebu

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara i tvrtka Sigma domus d.o.o. provode projekt stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zagrebu, naselje Črnomerec, prilaz baruna Filipovića- Gradiščanska.

S obzirom na vrlo uspješno završeni projekt stambenog zbrinjavanja članova sindikata u Zagrebu u naselju Rudeš te radi velikog interesa članova, tvrtka Sigma domus d.o.o. započinje sa novim projektom stambene izgradnje.

Objekti će se graditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještanja prostorija i organizacija interijera. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost sa centrom grada s obzirom na to da je udaljenost tramvajske stanice, kojom se direktno dolazi do Trga bana Jelačića, 550 metara od objekta. Od ostalih sadržaja u neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze se i osnovna škola(Ivana Cankara) na udaljenosti od 800 metara, dom zdravlja na udaljenosti od 450 metara, vrtić na 550 metara i pošta na 500 metara.

Cijena stanova je i dalje povlaštena, te je i dalje osigurano subvencionirano kreditno financiranje u 100%-tnom iznosu. Cijena stanova je jedinstvena bez obzira na način plaćanja.

Cijene možete provjeriti ovdje.