Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
17.11.2016.

Sastanak u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ povodom organizacije i provedbe mjera zaštite na radu i zaštite zdravlja

Sastanak u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“  povodom organizacije i provedbe mjera zaštite na radu i zaštite zdravlja

15. studenog 2016. godine održan je sastanak u KB „Sveti Duh“ povodom organizacije i provedbe mjera zaštite na radu i zaštite zdravlja u KB „Sveti Duh“, te ostvarivanje Nacionalnog programa zaštite zdravlja i sigurnosti na radu osoba zaposlenih u djelatnosti zdravstvene zaštite za razdoblje 2015.-2020.

Sudionici sastanka, predstavnici KB „Sveti Duh“ i predstavnici Sindikata, istaknuli su da je svrha Nacionalnog programa zaštite zdravlja i sigurnosti na radu osoba zaposlenih u djelatnosti zdravstvene zaštite za razdoblje 2015.-2020., očuvanje i unapređenje zdravlja te sprječavanje i smanjenje nezgoda i ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i bolesti u vezi s radom te gospodarskih gubitaka.

Slijedom konstruktivne rasprave dogovorena je daljnja suradnja stručnjaka Zavoda za unapređivanje zaštite na radu i KB „Sveti Duh“ s predstavnicima sindikata i poslodavcima u svrhu planiranja konkretnih mjera i aktivnosti s ciljem poboljšanja i unapređenja zaštite na radu i zaštite zdravlja.

Više o održanom sastanku možete pročitati na slijedećem linku.

Zavod za unapređenje zaštite na radu: Mjere zaštite na radu i zaštite zdravlja u djelatnosti zdravstva od izuzetne su važnosti