Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
25.04.2018.

POZIV NA PROSVJED, 12. svibnja 2018.

POZIV NA PROSVJED, 12. svibnja 2018.

Povodom obilježavanja Dana Sindikata 11. svibnja i Međunarodnog dana sestrinstva 12. svibnja, Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara zajedno s ostalim sestrinskim udrugama organizira prosvjed medicinskih sestara i medicinskih tehničara u Zagrebu.

Okupljanje je na Glavnom kolodvoru (Trg kralja Tomislava) do 10:30, a prosvjedna povorka u 11:00 sati kreće prema Trgu svetog Marka.

Pozivamo sve članove Sindikata kao i sve zainteresirane da se dana 12. svibnja 2018. godine pridružite prosvjedu medicinskih sestara i medicinskih tehničara te svojim prisustvom i glasom podržite naša zalaganja i borbu za bolje uvjete rada medicinskih sestara - medicinskih tehničara, a i svih radnika u Republici Hrvatskoj, za bolji i solidarni javni zdravstveni sustav, kao i za zašitu i promicanje prava pacijenata.

U nastavku možete preuzeti Plakat o prosvjedu HSSMS MT 12. svibnja 2018.

PLAKAT, 12. svibnja 2018.