Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
05.10.2016.

Posjeti sindikalnim podružnicama Zadar, Biograd na Moru i Knin

Posjeti sindikalnim podružnicama Zadar, Biograd na Moru i Knin

Upoznavanje članova sa sindikalnim radom važna je zadaća djelovanja sindikata i zalaganja za pravedan socijalni i materijalni položaj radnika u društvu. Ostvarivanje zajedničkih ciljeva i uspješnu suradnju moguće je ostvariti konstruktivnom komunikacijom članova Sindikata koja je put ka uspješnom sindikalnom djelovanju.

U tom cilju, u sklopu obilaska članstva i rješavanja aktualne problematike u sindikalnim podružnicama, predsjednica Glavnog vijeća Sindikata Anica Prašnjak i Predsjednica Sindikata Brankica Grgurić u rujnu su posjetile sindikalne podružnice Zadar, Biograd na Moru i Knin.

Na sastancima sa članovima spomenutih podružnica prisutne su izvijestile o svim najvažnijim aktualnostima u zdravstvu te aktivnostima i djelovanju Sindikata, a raspravljalo se i o aktualnoj problematici struke i radno-pravnog statusa radnika.

Obilaskom podružnica i sastancima sa sindikalnim povjerenicima i članovima, ali i ravnateljima, pomoćnicama ravnatelja za sestrinstvo, glavnim sestrama i drugim predstavnicima poslodavaca, HSSMS MT će i u narednom razdoblju aktivno djelovati u svrhu promicanja ciljeva i zaštite prava članova kako bi se problemi s kojima se članovi susreću rješavali i kako bi se osigurao i zaštitio radno-pravni status članova, medicinskih sestara – medicinskih tehničara.