Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
Održani sindikalno sportski susreti u Rovinju, 24.05.-29.05.2016.
  31.05.2016.

Održani sindikalno sportski susreti u Rovinju, 24.05.-29.05.2016.

Već tradicionalni sindikalno sportski susreti, ove godine održali su se u TN Amarin u Rovinju u razdoblju od 24. svibnja do 29. svibnja 2016. gdje se okupilo više od 700 sudionika, zdravstvenih djelatnika, članova Sindikata.

Natjecatelji su imali prilike sudjelovati u sportovima: mali nogomet, rukomet, košarka, odbojka, potezanje konopa, boćanje, odbojka na pijesku, kuglanje, trčanje, stolni tenis, šah, puška i pištolj.

Također, održana je i sindikalna tribina pod nazivom „Pravni aspekt plaća“, a predavač je bila pravnica Sindikata Nataša Matejaš Brlić, dipl.iur.

U sportskim disciplionama prvo mjesto osvojili su djelatnici OB Pula sa 246 bodova. Druga je bila bolnica „Dr. Josip Benčević“ iz Slavonskog broda sa 161 bodom, a treći KBC „Sestre Milosrdnice“ Zagreb sa 121 bodom.

Glavni organizator ovogodišnjih sindikalno sportskih susreta bio je naš Sindikat te stoga ovim putem zahvaljujemo svima sudionicima, natjecateljima, navijačima na ugodnom druženju i pozitivnoj atmosferi, a svim pobjednicima čestitamo na osvojenim medaljama.

U nastavku pročitajte vijesti SBplus o sportskim susretima u Rovinju podružnice Slavonski Brod, a slike sa sportskih igara možete pogledati u Galeriji – Sportske igre 2016.

Galerija - Sportske igre 2016.

SBplus: "I u sportskim igrama, Brođanke i Brođani u vrhu Hrvatske"

 

 


MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja