Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
23.05.2016.

Obavijest korisnicima pogodnosti HŽ putničkog prijevoza

Obavijest korisnicima pogodnosti HŽ putničkog prijevoza

Poštovani članovi,

dana 19. svibnja 2016. smo zaprimili obavijest za sve korisnike HŽ povoljnosti za prijevoz HŽ kojim se od 01. srpnja 2016. otkazuje ugovor o prijevozu željeznicom između HŽ Putničkog prijevoza i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara.

U dopisu navode da je razlog otkaza ugovora uvođenje novog suvremenog sustava za prodaju prijevoznih karata, te će time u skorije vrijeme ponuditi nove ponude i pogodnosti za dosadašnje korisnike HŽ prijevoza.

Stoga, od 1. srpnja 2016. članovi Sindikata kao nositelji prava i članovi njihovih užih obitelji kao korisnici prava više neće moći koristiti prijevozne karte ispostavljene temeljem Iskaznica za putovanje u vlakovima HŽPP K-50.

Imatelji prava koji su kupili Iskaznice K-50 iste mogu vratiti na putničkim blagajnama do 31. srpnja 2016. g., za koje će se obavljati povrat novca. Novac će biti vraćen za vremensko razdoblje u kojem Iskaznica K-50 neće biti korištena.

Nakon isteka roka za povrat Iskaznica K-50 odnosno od 1. kolovoza 2016. g., HŽ Putnički prijevoz za iste više neće obavljati povrat novca.

U nastavku možete pročitati navedeni dopis.

HŽPP-dopis