Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
29.08.2013.

Obavijest članovima

Nastavno na sve aktivnosti u radu Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara koje su praćene od strane javnosti i medija donosimo Vam priopćenje za javnost koje je uputila predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak, a odnosi se na reagiranje zbog neistinitih informacija od strane Ministarstva o novom Kolektivnom ugovoru za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja.

Nadalje, u nastavku možete pročitati Kronološki pregled aktivnosti našeg sindikata u pregovorima za novi Kolektivni ugovor i radnje koje smo proveli u postupku mirenja sa Vladom RH.

Dana 31.kolovoza 2013. godine održat će se sastanak Predsjedništva Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara na kojem će se podnijeti Izvješće o tijeku pregovora i mirenja, te usuglasiti planovi za daljnje sindikalne akcije, a sve odluke o modalitetima i svim ostalim aktivnostima donijet će se na Glavnom vijeću o čijem vremenu održavanja ćete biti pravodobno obaviješteni.

Priopćenje za javnost 

Dopis povjerenicima u vezi događaja vezanih za pregovore o novom KU i postupak mirenja