Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
17.05.2019.

Našice svečanom večerom proslavile Međunarodni dan sestrinstva

Našice svečanom večerom proslavile Međunarodni dan sestrinstva

Tradicionalno medicinske sestre i tehničari proslavili su svoj dan, Međunarodni dan sestrinstva te Međunarodni dan primaljstva uz svoje goste iz cijele bolnice

U ime organizatora Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih tehničara i tehničara, Harolt Placento, je istaknuo da je ova zabava poseban način proslave i priznanja rada svih medicinskih djelatnika.

“Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara tradicionalno kao i svake godine organizira proslavu Međunarodnog dana sestrinstva, međutim to je i proslava Međunarodnog dana primaljstva i Međunarodnog dana sindikata. A dane sestrinstva obilježavamo i kroz cijeli tjedan, a da ne budem neskroman i kroz cijelu godinu. Posebna nam je čast što nam se odazvao velik broj ljudi, predstavnici Grada Našica, župan, ravnatelj bolnice, rukovoditelji svih odjela, umirovljene sestre, gosti iz Doma zdravlja Našice te Orahovice i Đurđenovca.” – rekao je organizator Harolt Placento.

 

 

Kako je tekla svečana proslava, možete saznati na linku:

http://www.nasice.com/news/proslava-medjunarodnog-dana-sestrinstva/