Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
17.07.2012.

Nacionalna strategija razvoja zdravstva 2012.- 2020. - poziv članovima na uključenje u javnu raspravu

Ministarstvo zdravlja je 28. lipnja ove godine predstavilo Nacionalnu strategiju razvoja zdravstva od 2012. do 2020. godine, a kojom će biti određen smjer razvoja hrvatskog zdravstva u idućih osam godina.

Ovom Stretegijom Ministarstvo se kreće u smjeru daljnje informatizacije i ulaganja u preventivne javno-zdravstvene akcije, no budući da je Stretgija još uvijek u fazi nacrta, svi ste pozvani da sudjelujete u javnoj raspravi i njezinu formiranju u konačni oblik.

Cjeloviti tekst Strategije možete pročitati ovdje, a ovdje možete pogledati skraćenu verziju.

Kako biste se uključili u javnu raspravu o Nacionalnoj strategiji, svoje sugestije, prijedloge, komentare i kritike možete pomoću ovog obrasca poslati na mail adresu Ministarstva zdravlja strategija@miz.hr .

HSS MS-MT će sudjelovati u javnoj raspravi o Nacionalnoj strategiji, pa svoje komentare možete poslati i nama na službenu mail adresu Sindikata hssms-mt@hssms-mt.hr , a u tom slučaju nije nužno da isti budu na priloženom obrascu.

Javna rasprava će trajati do 20. srpnja 2012. pa svoje komentare možete slati zaključno s tim danom.

 

Nacionalna strategija razvoja zdravstva od 2012. do 2020. - cjelovita verzija

Nacionalna strategija razvoja zdravstva od 2012. do 2020. - skraćena verzija

Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi