Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
31.05.2016.

"Hrvatska može bolje", 01. lipnja 2016. - Prosvjed podrške reformi obrazovanja

"Hrvatska može bolje", 01. lipnja 2016. - Prosvjed podrške reformi obrazovanja

„Hrvatska može bolje“ naziv je inicijative koja okuplja više od 250 različitih udruga, sindikata, obrazovnih struktura, pojedinaca koji se zalažu za kvalitetno obrazovanje.

Na održanoj konferenciji za novinare, najavljen je prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi koji će održati 1. lipnja 2016. u 18 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu na međunarodni Dan roditelja.

Reforma obrazovanja važna je za napredak hrvatskog društva i budućnosti, stoga je bitno da svi mi damo podršku reformi obrazovanja s ciljem da obrazovanje našoj djeci i mladima pruži kvalitetna znanja, kompetencije, moralne i društvene vrijednosti.

Ovim prosvjedom izraziti će se podrška kurikularnoj reformi, odnosno poslati poruka da je obrazovanje prioritet i budućnost hrvatskog društva.

Stoga pozivamo sve naše zainteresirane članove i građane da se pridruže glavnom prosvjedu podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Atmosfera će biti obiteljska i prijateljska, a program će pratiti glazbeni izvođači: mješoviti studentski zbor i bend Hladno pivo, a na video zidu će se prikazivati fotografije s prosvjeda iz ostalih hrvatskih gradova.

Sve novosti oko održavanja prosvjeda možete pratiti na web stranici Inicijative Hrvatska može bolje.

Hrvatska može bolje