Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
13.12.2018.

Ostvarite popuste na predstave u Histrionskom domu

Ostvarite popuste na predstave u Histrionskom domu

Članovi Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara - medicinskih tehničara, ostvaruju popuste za prestave u Histrionu. Cijene ulaznica s popustom i naslove, koje možete pogledati, donosimo u nastavku:

GASTARBAJTERSKI BOŽIĆ– Mate Matišić  - 18. prosinca u 20h  

GLUME: Ankica Dobrić i Joško Ševo
REDATELJ: Zoran Mužić

Bajka modernog doba! Dirljiva priča o dvoje ljudi koji su u potrazi za srećom odselili iz svoje zemlje. A danas, njih dvoje, na Badnju večer pričaju vama svoju uglavnom zabavnu životnu priču...Hoće li i ova bajka imati sretan kraj?

Radnja predstave se događa na samu Badnju večer u praznom trgovačkom centru, u kojem su prisutni samo čistačica – Marija i noćni čuvar – Jozo; igrom slučaja oboje hrvatski gastarbajteri. To su žena i muškarac zrelijih dobi koji su cijeli svoj radni vijek proveli teško zarađujući za kruh u tuđini. Danas čeznu samo za mirovinom. Humor, ironija, emocije,  čežnja za domovinom i nadasve ljubav isprepliću se u ovoj vješto napisanoj komediji s elementima melodrame.

Puna cijena ulaznice: 60 kn; CIJENA ULAZNICE S POPUSTOM ZA DJELATNIKE I ČLANOVE: 35kn

 

IGRA U DVOJETito Strozzi  - 19. prosinca u 20h

GLUME: Dora Fišter Toš, Janko Popović Volarić
REDATELJICA: Saša Broz

Dora i Janko-oni su glumci i bračni par. Koliko je čudna veza između dvoje glumaca i kako se sve gluma miješa život glumaca kad ne glume.
U formi teatra u teatru ovo dvoje glumaca pobrinut će se da na momente ni sami ne znate što je stvarnost!

Puna cijena ulaznice: 60 kn; CIJENA ULAZNICE S POPUSTOM ZA DJELATNIKE I ČLANOVE:  35kn

 

KOMUŠANJE MOZGA21. prosinca u 20h

GLUMI: Stojan Matavulj

PRODUKCIJA: Umjetnička organizacija ARTIS, Split

Priča o  društvenoj stvarnosti, životu te pokušajima preživljavanja u današnjim uvjetima u izvedbi Stojana Matavulja, koji se ne štedi niti sekunde na sceni, nasmijat će vas do suza. Ne propustite priliku da u ovoj neobičnoj umjetničkoj kombinaciji koja nije klasična monodrama, a ni klasični stand up, kroz sjajne glumačke kreacije, spontanost, šarm, toplinu i zvuke gitare čujete o suvremenoj umjetnosti, o kulturi, o vječnoj misteriji muško-ženskih odnosa, o stanju u društvu, politici…i pritom se odlično zabavite.

Puna cijena ulaznice: 50 kn; CIJENA ULAZNICE S POPUSTOM ZA DJELATNIKE I ČLANOVE:  25 kn

 

FAMOZNA–Peter Quilter – 22. prosinca u 20h  - HIT GLAZBENA KOMEDIJA!

GLUME: Anja Šovagović Despot, Fabijan Komljenović, Zoran Gogić, Ivana Lazar, Vanja Matujec i Marija Sekelez

REDATELJ: Krešimir Dolenčić

FAMOZNA je glazbena komedija koja se temelji na istinitoj priči o astronomskom uspjehu najgore operne pjevačice na svijetu. Predstava opisuje Florence Foster Jenkins, rođenu Narcissu Florence Foster – entuzijastičnu sopranisticu koja je zapravo postala slavna zbog svoje potpune pjevačke nesposobnosti. Jenkins nije imala nimalo smisla za ritam i intonaciju, i teško je držala tonove pa se njezin privatni učitelj prilagođavao njenim pogreškama u ritmu i tempu.

Puna cijena ulaznice: 80 kn; CIJENA ULAZNICE S POPUSTOM ZA DJELATNIKE I ČLANOVE:  60 kn

 

Ulaznice možete rezervirati putem maila histrion@histrion.hr ili na brojeve telefona: 5496 381/387 .

Ponudu predstava za siječanj možete pogledati ovdje.