Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
Sjećanje na Brankicu Marušić 1961.-2021.
  01.07.2021.

Sjećanje na Brankicu Marušić 1961.-2021.

U petak, 25. lipnja 2021. iznenada nas je napustila naša dugogodišnja članica Sindikata, članica Glavnog vijeća, članica Predsjedništva, dugogodišnja predsjednica podružnice DZ Valpovo, članica podružnice Osijek Brankica Marušić.

Brankica Marušić rođena je 1961. godine u Belišću. Medicinsku školu završila je u Osijeku.

Radila je u DZ Valpovo, a članstvo u sindikatu započela je 2005. gdje je bila i predsjednica sindikalne podružnice DZ Valpovo, a zadnjih nekoliko godina radila je u KBC Osijek.

Također, bila je članica Glavnog vijeća, a potom i članica Predsjedništva Sindikata.

Od početka rada u sindikatu, aktivno je sudjelovala u svim aktivnostima, te se uvijek predano sa velikim srcem zalagala i borila za poboljšanje uvjeta rada i života svojih kolegica i kolega, medicinskih sestara i medicinskih tehničara.

Brankica Marušić je bila veliki optimist u životu, društvena, nasmijana, iskrena, vedra i srčana osoba spremna uvijek pomoći svakomu tko ju je upitao za pomoć.

Imala je velikih životnih planova, obiteljskih, profesionalnih, no nažalost sudbina je i ovaj puta pokazala kako je život nepredvidiv i kratak.

Bila nam je neizmjerna čast poznavati je, raditi i surađivati s njom.

Draga naša Brankice, Tvoj prerani odlazak ostavlja nam veliku tugu i žalost, ali u našim mislima i srcu ostati ćeš zauvijek jer ćemo se rado sjećati svih naših druženja, svih onih zajedničkih dana i godina provedenih s Tobom.

U zajedništvu sa nebeskim anđelima s kojima vjerujemo da si i Ti u ovom trenutku, čuvaj nas, moli i bdij za sve kao i do sada, dok se ponovno ne sretnemo negdje u nepreglednim nebeskim prostranstvima.

Neka Ti je vječna hvala i slava!


MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja