Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
Predstavljanje knjige Srcem za ranjenu Hrvatsku u Koprivnici, 15.11.2023.
  16.11.2023.

Predstavljanje knjige Srcem za ranjenu Hrvatsku u Koprivnici, 15.11.2023.

15. studenog 2023. godine u 11:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Koprivnici je održana promocija knjige Srcem za ranjenu Hrvatsku, autora Ivice Radoš.

Osim autora Ivice Radoša, o knjizi su govorili Dražen Ernečić, povjesničar, viši kustos Muzeja grada Koprivnice i Tomislav Branđolica, magistar povijesti, Fakultet hrvatskih studija.

Voditeljica predstavljanja knjige bila je Dragana Pandža, a ulomke iz knjige je čitala Martina Vadlja.

Ovom su se prigodom u koprivničkom Domoljubu okupile brojne medicinske sestre, medicinski tehničari, učenici medicinske škole djelatnici iz zdravstva, uglednici, kulturni djelatnici, političari i drugi gosti.

Predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak u ime organizatora promocije istaknula je važnost medicinskih sestara i tehničara u ratu koji su u temelje hrvatske države, slobode i demokracije ugradili su sebe, svoj poziv znanje i mladost.

Time nam je bilo izuzetno zadovoljstvo vidjeti učenice i učenike iz medicinske škole koji su sa velikim zanimanjem slušali svjedočanstva iz svih krajeva ratom pogođene Hrvatske te tako iskazali poštovanje prema svim sudionicima u Domovinskom ratu.

FOTO Medicinske sestre, medicinski tehničari i brojni gosti okupili se u Domoljubu, pogledajte tko je došao (epodravina.hr)

 


MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja