Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
12.11.2018.

Ostvarite popust za predstavu u kazalištu KNAP

Ostvarite popust za predstavu u kazalištu KNAP

Članovi Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i medicinskih tehničara, mogu ostvariti popuste na predstavu "Samo jedna žena", koja se izvodi u kazačištu KNAP.

Radi se o kazališnoj predstavi, monodrami – tragikomediji "Samo jedna žena" poznate filmske, televizijske i kazališne glumice Matije Prskalo. Drama je to uglednog književnika i nobelovca Daria Foa i poznate talijanske glumice France Rame čiji je redatelj i prevodilac teksta, također glumac, Đuro Roić. Predstavu je publika i kritika iznimno dobro prihvatila i nagradila višestrukim aplauzima.

Slijedeća predstava bit će u Kazalištu Knap, Ivanićgradska 41 a, u petak 23.11. u 20 h. Redovna cijena karte je 50,00 kn, a ukoliko rezervirate vaše ulaznice putem e-maila (tajanaradotic@yahoo.com) ili pozivom na donji broj telefona, cijena je 40 kn. Povoljnije popuste možete ostvariti za 10 ili više rezerviranih karata, a cijena ulaznice je samo 35 kn.

Ukoliko želite saznati je li između neka četiri zida zaista onako kako se na prvi pogled čini, koliko truda i energije ulažemo da se zapravo, dobro prikrijemo, maskiramo, pripremimo za vanjski svijet, koliko poznajemo ljude koje svaki dan viđamo i koliko nas oni uopće zanimaju nikako nemojte propustiti ovu predstavu.

 Kazalište Knap.jpg

Kontakt

Tajana Radotić

Umjetnička organizacija Gala teatar

tajanaradotic@yahoo.com

091 5195018