Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
20.03.2020.

POZIVAMO SVE, DA SE PRIDRŽAVAJU SVIH IZVANREDNIH MJERA i uputa Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite

POZIVAMO SVE, DA SE PRIDRŽAVAJU SVIH IZVANREDNIH MJERA i uputa Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite

Poštovani članovi,

aktualna situacija u Hrvatskoj, Europi i svijetu zahtijeva jedinstvo i odgovornost, a naša vlastita odgovornost podrazumijeva da se svi pridržavamo donesenih izvanrednih mjera jer ćemo samo na taj način zajedno prevladati ovu bolest.

Virus ne poznaje granice i moramo znati kako se obraniti u tim okolnostima.

Stoga, svi mi, kao pojedinci, građani, obitelj, radnici i sindikalisti moramo se držati i poštivati mjere koje su stupile na snagu.

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara medicinskih tehničara apelira na članove sindikata, kao i sve ostale građane da se strogo svi mi pridržavamo svih mjera i slijedimo upute Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i druge od zaraze virusom.

Situacija je takva, da svi moramo učiniti sve da spasimo i zaštitimo jedni druge.

Također, više nego ikada bitna je solidarnost i zajedništvo.

Stoga sve Vas, poštovane članove, sindikalne povjerenike pozivamo na međusobno razumijevanje, komunikaciju, zajedništvo, solidarnost sa svojim kolegama, poslodavcima, pacijentima.

Neizmjerno je velika snaga svih vas, radnika u zdravstvu kao i ostalih nezdravstvenih radnika koji ovih dana pokazuju maksimalnu profesionalnost, predanost i odgovornost.

HVALA VAM svima koji u ovim trenucima činite sve da bi pomogli najpotrebitijima.

Još jednom molimo i apeliramo na sve da slijedite upute nadležnih institucija, pokažite svi socijalnu odgovornost, brinite jedni o drugima, čuvajte jedni druge na način da se nepotrebno ne izlažete kretanju u javnosti te da ostanete u sigurnosti svojih domova.

Najnovije informacije o aktualnom stanju pratite na slijedećim linkovima.

koronavirus.hr

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske

Ministarstvo unutarnjih poslova - Ravnateljstvo civilne zaštite

Hrvatski zavod za javno zdravstvo- najnoviji podaci