Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
18.07.2018.

Obavijest za članove: Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u gradu Zadru

Obavijest za članove: Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u gradu Zadru

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara i tvrtka Sigma matica d.o.o. provode projekt stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zadru, naselje Višnjik, ul. Nikole Tesle.

Obzirom na vrlo uspješno završena prva tri projekta stambenog zbrinjavanja članova sindikata u Zadru te radi velikog interesa članova Sigma matica započinje sa novim projektom izgradnje. Lokacija novog projekta nalazi se u neposrednoj blizini prva tri projekta budući da se lokacija pokazala kao odličan izbor zbog blizine svih sadržaja koji su bitni u svakodnevom životu (dječji vrtić i igrališta, osnovna škola, sportski tereni, trgovački centri i slično) te dobre prometne povezanosti sa centrom grada.

Cijena stanova je i dalje povlaštena, te je i dalje osigurano subvencionirano kreditno financiranje u 100%-tnom iznosu. Cijena stanova je jedinstvena bez obzira na način plaćanja.

Više možete pročitati ovdje.