Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
23.07.2020.

Povoljnije cijene smještaja ljetovanja za članove HSSMS MT, Zaton holiday resort i Hoteli Omišalj

Povoljnije cijene smještaja ljetovanja za članove HSSMS MT, Zaton holiday resort i Hoteli Omišalj

Turistički i ugostiteljski objekti potrudili su se osigurati povoljnu ponudu s posebnim popustom za boravak medicinskih sestara, članova našeg sindikata i njihovih obitelji u hotelima u Zatonu i na Krku.

ZATON HOLIDAY RESORT  pobrinuo se za nezaboravan doživljaj odmora uz posebni popust smještaja povoljniji za 40% za boravak medicinskih sestara i njihovih obitelji.

U nastavku su dva cjenika, jedan za smještaj u apartmanima, drugi za smještaj u mobilnim kućama i glamping šatorima.

Predmetni cjenici kad je u pitanju smještaj povoljniji je cca. 40% od regularnih cijena, a rezervirati se može upitom službi rezervacija (za apartmane tel. +385 (0)23 280 212, e-mail: apartments@zaton.hr; za mobilne kuće i glamping šatore tel. +385 (0)23 280 215, e-mail: mobile.homes@zaton.hr) ili putem web-stranice (www.zaton.hr s pristupnim kodom Ljeto2020).

Zaton - cjenik za apartmane

Zaton - cjenik za mobilne kuće

HOTELI OMIŠALJ čine hotelski kompleks koji se nalazi u gradiću Omišlju, na otoku Krku. Omišalj je smješten na vrhu litice 85 metara iznad mora s izvanrednim pogledom na Kvarnerski zaljev. Lokacija Omišlja je odlična za upoznavanje koliko otoka Krka tako i kopna spojena Krčkim mostom.

Hotel Adriatic i Hotel Primorka za članove Sindikata i njihove obitelji pružaju ugodan ambijent i povoljne cijene.

Hoteli Omišalj - Adriatic- cjenik

Hoteli Omišalj - Primorka - cjenik