Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
21.08.2020.

Otkazivanje Sindikalno sportskih susreta u zdravstvu - Zaton 2020.

Otkazivanje Sindikalno sportskih susreta u zdravstvu - Zaton 2020.

Poštovani članovi,

ovim putem obavještavamo Vas kako je zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, a sukladno savjetovanju s nekoliko stručnjaka, Organizacijski odbor Sindikalno sportskih susreta u zdravstvu u dogovoru sa odgovornim osobama ZATON HOLIDAY RESORT donio odluku o otkazivanju Sindikalno sportskih susreta koji su se trebali održati od 30. rujna do 4. listopada 2020. godine.

S obzirom na to da je upitna mogućnost da se najavljeni Sindikalno sportski susreti održe na siguran način, a na istima sudjeluju zdravstveni radnici koji se nalaze na prvoj crti obrane od COVID – 19, smatramo da je u ovom trenutku prioritet sačuvati zdravlje svih zdravstvenih radnika i njihovih obitelji, kao i svih korisnika zdravstvenog sustava kako bismo spremni dočekali epidemiološke izazove koji se predviđaju za jesen.

U nastavku možete preuzeti Dopis Organizacijskog odbora sportskih igara te ga proslijedite svim zainteresiranim članovima.

Za sve vaše upite, ostajemo i dalje na raspolaganju. 

Dopis - Otkazivanje Sindikalno sportskih susreta u zdravstvu - Zaton 2020.