Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
OB Dubrovnik potpisala Ugovor o projektiranju stambeno - poslovnih građevina za zdravstvene radnike, 12. studeni 2021.
  15.11.2021.

OB Dubrovnik potpisala Ugovor o projektiranju stambeno - poslovnih građevina za zdravstvene radnike, 12. studeni 2021.

Na inicijativu sindikalne podružnice Dubrovnik na čelu sa Predsjednikom podružnice Ivanom Večerin pokrenuta je inicijativa da se riješi jedan od velikih problema koji godinama muči zdravstveno osoblje u Dubrovniku, a to je neadekvatno stambeno zbrinjavanje, što za posljedicu ima nedostatak medicinskog kadra.

Dobrom suradnjom i komunikacijom, OB Dubrovnik je na Dan sestrinstva 12.05.2021. sa Gradom Dubrovnikom potpisala ugovor o donaciji zemljišta te su time napravljeni bitni koraci u realizaciji samog projekta stanogradnje za zaposlenike OB Dubrovnik.

U petak, 12. studenog 2021. OB Dubrovnik s firmom Domusplus projektiranje d.o.o. potpisala je Ugovor o projektiranju stambeno-poslovnih i višestambenih građevina, te dogovorila projektni zadatak. 

Ovim korakom očekuje se da će u narednih 6 mjeseci biti gotovo idejno rješenje kao i potrebna dokumentacija.

Ugovor o projektiranju biti će u potpunosti financiran od strane Grada Dubrovnika. 

Sindikalna podružnica HSSMS MT Dubrovnik ponosna je što je sama ideja projekta stanogradnje, za koju se prijavilo oko 250 zaposlenika bolnice, potekla upravo iz dubrovačke podružnice, koja je uz bolnicu zadužena i za provedbu i realizaciju cijelog projekta.


MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja