Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
18.06.2020.

Bluesun hotel Kaj Marija Bistrica - pogodnosti za sve članove Matice hrvatskih sindikata

Bluesun hotel Kaj Marija Bistrica - pogodnosti za sve članove Matice hrvatskih sindikata

Bluesun hotel Kaj Marija Bistrica smješten je u samom srcu Marije Bistrice, u neposrednoj blizini središnjeg trga i nudi jedinstven doživljaj tog zagorskog mjesta. Prozori soba gledaju na živopisne krajolike središnje Hrvatske popunjene vinovom lozom te gustim šumama jasena i hrasta.

Uz smještajkongresnu ponuduwellness & spa, nudi vrhunski gastro program baziran na inovativnoj interpretaciji tradicionalne kuhinje čije delicije pripremaju višestruko nagrađivani Chef Marko Futivić i cijeli tim kuhara. Prvi je certificirani bike hotel u Zagorju koji ima sve što biciklistima treba, od servisa do specijalizirane prehrane.

Članovi sindikata Matice i članove njihove uže obitelji, u Bluesun hotelu Kaj uz predočenje svoje sindikalne članske iskaznice ostvaruju popuste na redovne ponude programa:

  • 20% popusta na sve smještajne pakete i redovan cjenik smještaja, (ukoliko u određenom vremenskom periodu hotel nudi posebne ponude s većim popustom, članovi će ostvariti taj veći popust),
  • besplatno korištenje konferencijskih dvorana i opreme (uz uvjet minimalno 10 osoba na smještaju; ukoliko nema potrebe za smještajem cijene se formiraju ovisno o broju dodatnih usluga; ručak, pauza za kavu).

Za informacije i rezervacije kontaktirajte hotel na broj telefona +385 49 326 600 ili na email adresu:  kaj@bluesunhotels.com