Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
02.05.2021.
Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara
novost-slika
 31.05.2021.

Zajednički komentar sindikalnih središnjica na prethodnu procjenu učinaka propisa za Nacrt prijedloga Zakona o radu

Matica hrvatskih sindikata (MHS), Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) i Savez samostalnih sindikata Hrvatske ( SSSH) uputili su dana 28. svibnja 2021. zajednički komentar na Obrazac prethodne procjene učinka propisa za Nacrt prijedloga Zakona o radu koji je na e-Savjetovanju do 7. lipnja 2021. godine.

U nastavku prenosimo komentar sindikalnih središnjica u cijelosti.

novost-slika
 30.05.2021.

Dan državnosti, 30. svibnja 2021.

Svim članovima Sindikata kao i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan državnosti - 30. svibnja, simbol hrvatske samostalnosti i suverenosti.

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara

novost-slika
 13.05.2021.

Ruže za medicinske sestre u KB Dubrava

U znak zahvalnosti za sve što čine od početka pandemije koronavirusa, medicinskim sestrama u KB Dubrava uručene su crvene ruže.

Međunarodni Dan sestrinstva je prilika da naglasimo neizmjerno važnu ulogu medicinskih sestara i tehničara u našem društvu i javnosti.

U uvjetima pandemije korona virusa, više nego ikada sestrinstvo je prepoznato kao iznimno važan čimbenik zdravstvenog sustava i na nacionalnoj i na svjetskoj razini.

novost-slika
 13.05.2021.

Podružnica Dubrovnik, Grad Dubrovnik donirao zemljište za stambeno zbrinjavanje zdravstvenih radnika

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva, a sukladno prethodno provedenim razgovorima te na osnovu izrađene arhitektonsko-urbanističke studije Pobrežje, gradonačelnik Mato Franković i ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić potpisali su danas Sporazum o zajedničkoj suradnji na osiguravanju uvjeta za stambeno zbrinjavanje djelatnika u zdravstvu.

novost-slika
 12.05.2021.

Čestitka Udruge poslodavaca u zdravstvu povodom 30-te obljetnice HSSMS-MT i Međunarodnog dana sestrinstva

U ime Udruge poslodavaca u zdravstvu direktor Dražen Jurković uputio je čestitku HSSMS-MT za obilježavanje 30-te obljetnice HSSMS-MT i Međunarodnog dana sestrinstva

"Upućujemo Vam najiskrenije čestitke povodom 30. godišnjice rada Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara...

novost-slika
 12.05.2021.

Čestitka Hrvatske udruge medicinskih sestara povodom 30-te obljetnice HSSMS-MT

Povodom 30-te obljetnice postojanja HSSMS-MT Hrvatska udruga medicinskih sestara uputila je čestitku sa željom za daljnjim uspjehom u radu.

Hvala Vam što cijenite naš rad !

U nastavku prenosimo čestitku:
"S velikim ponosom sudjelujemo u slavlju 30. obljetnice od osnutka Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara...

MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja