Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
05.04.2021.
Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara
novost-slika
 07.04.2021.

Svjetski dan zdravlja - "Izgradimo pravedniji, zdraviji svijet!"

Svjetska zdravstvena organizacija, još od 1950. godine, svake godine 07. travnja poziva na obilježavanje Svjetskog dana zdravlja s ciljem stvaranja svijesti o određenoj, prioritetnoj zdravstvenoj temi.
Ove godine tema Svjetskog dana zdravlja je Izgradimo pravedniji, zdraviji svijet. Razlog za ovu temu je činjenica da je svijet u kojem živimo neravnopravan.

novost-slika
 06.04.2021.

Svjetski dan zdravlja, 07. travnja 2021.

7. travnja obilježavamo Svjetski dan zdravlja.
Pandemija COVID-19 pokazala nam je koliko su zdravstvene usluge vitalne za naš život i naše društvo. Pandemija je također pokazala da su zdravstvene i socijalne usluge sposobne učinkovito se nositi s velikim zdravstvenim krizama i, što je najvažnije, osigurati pristup svim građanima, bez obzira na ekonomski status.
Jedna od glavnih pouka...

novost-slika
 02.04.2021.

Sretan Uskrs i uskrsni blagdani !

Svim članovima Sindikata, kao i svim građanima Lijepe naše Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Neka Vas blagdan Uskrsa, kao simbol vjere u pobjedu života i ljubavi, podsjeti na važnost međusobnog poštovanja i tolerancije te oplemeni vaše živote solidarnošću, dobrim djelima i razumijevanjem za bližnje.

novost-slika
 12.03.2021.

Godina dana pandemije Covid - 19

Prošla je godina dana od proglašenja pandemije virusa COVID-19, kada je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila globalnu pandemiju COVID-a 19.

U nastavku možete pročitati dopis EPSU-a koji jasno postavlja prioritete za sljedeće razdoblje te naglašava važnost javnog sektora i njegovu ključnu ulogu u borbi protiv pandemije.

novost-slika
 09.03.2021.

Sindikalne središnjice na Markovom trgu poručile: Za radno mjesto i dom bez nasilja – ratificirajte Konvenciju MOR-a br. 190!

Nezavisni hrvatski sindikati, Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Matica hrvatskih sindikata danas su povodom Međunarodnog dana žena na Trgu sv. Marka održali javnu akciju pod nazivom “Za radno mjesto i dom bez nasilja –​ ​ ratificirajte Konvenciju br. 190!”.
Sindikalne središnjice ovom su akcijom još jednom pozvale Vladu Republike Hrvatske...

novost-slika
 08.03.2021.

Međunarodni Dan žena, 08.03.2021.

8. ožujak posvećen je ženama diljem svijeta u znak zahvalnosti za sve dobro što čine da život svojih obitelji i bližnjih učine sretnijim.
Žene daju veliki doprinos društvu te svojom ulogom supruga, majki, prijateljica, kolegica čine ovaj svijet bogatijim.

Ovim putem svim našim poštovanim članicama Sindikata, kao i svim gospođama i ženama ...

MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja