Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT
02.05.2021.
Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara
novost-slika
 13.05.2021.

Ruže za medicinske sestre u KB Dubrava

U znak zahvalnosti za sve što čine od početka pandemije koronavirusa, medicinskim sestrama u KB Dubrava uručene su crvene ruže.

Međunarodni Dan sestrinstva je prilika da naglasimo neizmjerno važnu ulogu medicinskih sestara i tehničara u našem društvu i javnosti.

U uvjetima pandemije korona virusa, više nego ikada sestrinstvo je prepoznato kao iznimno važan čimbenik zdravstvenog sustava i na nacionalnoj i na svjetskoj razini.

novost-slika
 12.05.2021.

Čestitka Udruge poslodavaca u zdravstvu povodom 30-te obljetnice HSSMS-MT i Međunarodnog dana sestrinstva

U ime Udruge poslodavaca u zdravstvu direktor Dražen Jurković uputio je čestitku HSSMS-MT za obilježavanje 30-te obljetnice HSSMS-MT i Međunarodnog dana sestrinstva

"Upućujemo Vam najiskrenije čestitke povodom 30. godišnjice rada Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara...

novost-slika
 12.05.2021.

Čestitka Hrvatske udruge medicinskih sestara povodom 30-te obljetnice HSSMS-MT

Povodom 30-te obljetnice postojanja HSSMS-MT Hrvatska udruga medicinskih sestara uputila je čestitku sa željom za daljnjim uspjehom u radu.

Hvala Vam što cijenite naš rad !

U nastavku prenosimo čestitku:
"S velikim ponosom sudjelujemo u slavlju 30. obljetnice od osnutka Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara...

novost-slika
 12.05.2021.

Obilježavanje Dana sestrinstva u Školi za medicinske sestre Mlinarska,12.05.2021.

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva danas je održana konferencija za medije u Školi za medicinske sestre Mlinarska gdje je u ime Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara sudjelovala Predsjednica Glavnog vijeća Anica Prašnjak.
Tom prilikom osvrnula se na rad i zadaće medicinskih sestara u njezi bolesnih i zaštiti zdravih ljudi čija je zdravstvena zaštita bez medicinskih sestara nezamisliva.

novost-slika
 12.05.2021.

Međunarodni dan sestrinstva, 12.05.2021.

U sjećanje na rođendan začetnice modernog sestrinstva Florence Nightingale, svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima čestitamo Međunarodni dan sestrinstva.

Hvala Vam na Vašoj ljudskosti, zrelosti, brizi i odgovornosti koju svakodnevno dokazujete pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Želimo Vam puno uspjeha u poslu kojeg odgovorno i profesionalno obavljate i u najtežim situacijama!

novost-slika
 11.05.2021.

I podružnice HSSMS - MT obilježile 30-tu obljetnicu Sindikata

Povodom 30-te obljetnice HSSMS-MT podružnice sindikata u svojim ustanovama obilježile ovaj važan jubilej.
Podružnica HSSMS-MT KBC Rebro čestitala je svojim članovima 30 godina postojanja.
Podružnica HSSMS-MT KBC Rebro poželjela je kolegicama i kolegama članovima sindikata uspješan rad uz povike radnika u Zagrebu još iz 1890.g.
"Mi smo za rad, ali hoćemo živjeti kao ljudi"!

MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja