Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Zdravlje, odmor, ljepota i sport

Bowling centar

BOWLING CENTAR ZAGREB i BOWLING CENTAR RIJEKA nude posebnu ponudu za članove HSSMS-MT. PAKET 7+3 po cijeni od 1.050kn. Platite 7 sati kuglanja, a Bowling Centar poklanja još 3 sata kuglanja. Na jednoj stazi može kulgati najviše 6 igrača, stoga možete kuglati za 17.5kn po osobi. 

Pročitajte više

Javna ustanova Aquatika

Javna ustanova Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac i Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara, sklopili su suradnju. Članovi Sindikata uz predočenje članske iskaznice, mogu ostvariti 10% popusta na cijene ulaznica za razgled akvarija.

Pročitajte više

Terme Sveti Martin

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara, sklopio je suradnju s Termama Sveti Martin. Članovi sindikata ostvaruju posebne pogodnosti uz predočenje članske iskaznice.

Popust za članove sindikata HSSMS MT:

Smještajni paketi

HOTEL Terme Sveti Martin 4* i Premium Apartmani 4* - 15 % popust na redovne cijene*

APARTMANI Terme Sveti Martin - 10 % popust na redovne cijene *

 *popust se ne odnosi na već snižene cijene, posebne akcije i sl.

Wellness usluge - 10 % popust ( osim tajlandske masaže )...

Pročitajte više

Calivita

Članovi sindikata ostvaruju popuste u web trgovini Calivita.

Postavši članom Calivite dobili ste svoj jedinstveni članski broj 3857991235  s kojim ulazite u svijet Calivite. Članski broj vam omogućuje kupovanje s popustom, dobivanje bonusa, pristup online alatima, materijalima za e-učenje ili uređivanje vaše web stranice. Posjetite www.calivita.hr

Pročitajte više

Sportski centar Mali Dom d.o.o.

Rekreacija u sportskom centru Mali Dom d.o.o.

Sportski centar Mali Dom d.o.o. članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihove uže obitelji nudi povoljnije cijene za korištenje sadržaja centra:

Pročitajte više

Salon vjenčanica Ljubav

Nova kolekcija vjenčanica u salonu Ljubav!

U salon vjenčanica Ljubav pristigla je ekskluzivna kolekcija vjenčanica Mori Lee za 2018. godinu.

Zanosna leđa s dubokim izrezom, prekrasna tekstura čipke, lagani i prozračni materijali, ukrašeni dekoltei i unikatnost svakog modela stavlja ovu kolekciju u vrh svjetske mode. Dođite i isprobajte vjenčanice koje su prošetale modnim pistama New Yorka, Barcelone, Londona, Milana…i izaberite si jednu po svojoj mjeri.

Pročitajte više

Hotel Bunčić Vrbovec

Hotel Bunčić Vrbovec okružen kulturnim znamenitostima, prirodnim ljepotama i idiličnim jezerima idealno je mjesto bilo da dolazite radi posla ili na odmor. Smješten je na magistralnoj prometnici koja povezuje hrvatsku metropolu Zagreb s Bjelovarom, Koprivnicom i Križevcima. Raspolaže sa 60 smještajnih jedinica, 5 konferencijskih dvorana, à la carte restoranom Marija Jurić Zagorka, velikom ljetnom terasom, dječjim igralištem za najmlađe goste, salom za banketne svečanosti do 600 osoba, restoranom za samoposluživanje i privatnim parkingom pod videonadzorom.  

Pročitajte više

Poliklinika Terme Selce

Poliklinika Terme Selce međunarodno je priznata klinika za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i sportsku medicinu. Nalazi se u Selcu na crikveničkoj rivijeri, idealnom mjestu za rehabilitaciju zbog svoje mikro klime, s mnogo sunčanih dana, gdje se miješaju čisti gorski i morski zrak radi čega je oporavak kraći i uspješniji. Programi su pod stalnim nadzorom liječnika različitih specijalnosti, psihologa, kineziologa, fizioterapeuta, medicinskih sestara i masera u suradnji s neurološkim, ortopedskim i traumatološkim službama u Hrvatskoj i inozemstvu. Poliklinika prati svjetske inovacije te je tehnološki uvijek aktualna kako na području rehabilitacije tako i u području medicinskog wellnessa te ljepote i zdravlja.

Pročitajte više

Lambris Beauty

LAMBRIS Beauty članovima sindikata udruženih u Maticu, uz predočenje članske kartice nudi popust od 20% na cjelokupan asortiman svojih usluga (frizerski tretmani izuzev kolorimetrije, tretmani njege tijela, solarij, tretmani njege lica, ruku i stopala), plativo na blagajni, za sve oblike plaćanja. Popusti se ne mogu zbrajati s drugim promotivnim akcijama.

Pročitajte više

Hotel Vila Ružica Crikvenica

Hotel Vila Ružica Crikvenica (HRVATSKI UČITELJSKI DOM) članovima sindikata udruženih u Maticu te članovima njihove uže obitelji, ukoliko ostvaruju usluge smještaja zajedno s članom, osigurava 20% popusta na individualnu cijenu smještaja i mogućnost obročne otplate, sukladno ponudi koja vrijedi u trenutku rezervacije.

Pročitajte više

Ordinacija dentalne medicine Dental Sudar

Privatna ordinacija dentalne medicine Dental Sudar nalazi se u Ivanić Gradu i pruža usluge iz svih grana stomatologije te djela estetske medicine.

Ordinacija Dental sudar za članove sindikata udruženih u Maticu odobrava popuste na redovne cijene stomatoloških usluga:

  • za gotovinsko plaćanje:
    -10% na implantate;
    -20% na sve ostale usluge
  • za kartično plaćanje:
    -5% na implantate
    -15% na sve ostale usluge

Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu udruženom u Maticu, a vrijedi i za užu obitelj (roditelji i djeca) članova sindikata. Članstvo u sindikatu potrebno je naglasiti prilikom dogovaranja termina pregleda, a iskaznicu pokazati pri dolasku.

Pročitajte više

Hotel Mirjana&Rastoke 4* - posebna ponuda do 31.08.2023.

Hotel Mirjana&Rastoke 4* za članove našeg sindikata daje pogodnosti idiličnog odmora u Rastokama, daleko od gradske užurbanosti i buke.

Ova ponuda traje do 31.08.2023.

Za vrijeme boravka uživajte u toplom vremenu, kupajte se u našim rijekama, istražite Rastoke , Baraćeve špilje ili Plitvička jezera.

 

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja