Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Trgovina i proizvodi

CleanExpress

CleanExpress je vodeći lanac kemijskih čistionica & praonica na području grada Zagreba.

Pročitajte više

Kopitarna Zagreb d.o.o.

Kopitarna Zagreb d.o.o. članovima HSSMS-MT omogućava 20% popusta na proizvodni asortiman Kopitarne i 10% popusta na asortiman dokupa. 

Pročitajte više

Bauerfeind d.o.o.

Sklopili smo suradnju s Bauerfeind d.o.o., poznatih po širokom rasponu proizvoda prikladnih, iskoristivih i korisnih od za čitavu obitelj te skupinu mladih i starih, aktivnih i manje aktivnih te djece, sportaša i poslovnih ljudi.

Pročitajte više

Varteks

Varteks je modna kompanija koja kreira i stvara modernu poslovnu odjeću, koristeći pri tome najkvalitetnije tkanine i vrhunski design.

VARTEKS omogućava članovima Sindikata popust za VIP klijente od 20%.

Pročitajte više

Konoba Didov San

Članovima Sindikata odobren je popust od 10% na sve usluge u konobama Didov San.

Pročitajte više

Borovo d.d.

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

Pročitajte više

Chipoteka

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara sklopio je poslovnu suradnju s tvrtkom Chipoteka.

Pročitajte više

Dalmatinski sirevi d.o.o.

Dalmatinski sirevi d.o.o. u svojoj ponudi sireva i mliječnih proizvoda članovima HSSMS MT nude povoljne cijene proizvoda.

Pročitajte više

OPG Tvrtko Matijević

OPG Tvrtko Matijević je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem najzdravijeg bobičastoga voća, aronije.
OPG se nalazi u blizini grada najpoznatijeg po najstarijem stablu Ginka u Hrvatskoj, blizu toplica, vodenog parka, Daruvarske pivovare.

Pročitajte više

LASER-PRODAJA d.o.o.

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. postoji i djeluje od 2015. godine kada je osnovana izdvajanjem iz matične tvrtke Laser d.o.o. koja posluje od 1992. godine. Osnovnu djelatnost tvrtke čine proizvodnja, prodaja i montaža PVC stolarije, prodaja laminata i kompletnog pripadajućeg pribora za njegovu montažu, prodaja tepiha, garažnih vrata, sobnih vrata, fasadnih sustava i sistema suhe gradnje (gips ploče, profili, vijci...).

Pročitajte više

Optika Aralica

Članovi sindikata Matice u Optici Aralica Sisak i (Trg Lj. Posavskog 2) i Optici Aralica Zagreb (Ilica 152), mogu ostvariti sljedeće pogodnosti:

Pročitajte više

Optika Kraljević

ogodnosti pri kupnji naočala u Optici Kraljević

OPTIKA KRALJEVIĆ je renomirani optičarski obrt utemeljen 1984.

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradbu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, za odrasle, za one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca.

Pročitajte više

Matić d.o.o.

Matić d.o.o. - vodeći distributer aparata za vodu

Tvrtka Matić d.o.o. osnovana je 1992. godine i danas je jedan od vodećih distributera aparata za vodu i prirodne izvorske vode na području Republike Hrvatske.

Pročitajte više

Bajlo - knižara, papirnica i kopiraonica

Knjižara i papirnica “Bajlo”, Radnička cesta 1a ili Svetice 4, Zagreb, nudi širok asortiman robe i usluga za ured, školu, dom.

Članovima sindikata udruženih u Maticu osigurava dodatne popuste od 5, 10 ili 15%.

Ponuda Bajlo

Pročitajte više

Franja coffee&teahouse proizvodnja i trgovina

Popust 20% za članove sindikata u Franja coffee&teahouse

Franja coffee&teahouse proizvodnja i trgovina d.o.o., specijalizirana je u proizvodnji i prodaji kave.

Trgovina nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda iz asortimana: veliki izbor raznih vrsta kava, čajeva pakiranih i u rinfuzi, bombonjera, čokolada, keksa, hrvatskih proizvoda autohtonog tipa, veliki izbor vina, rakija, likera, pjenušaca…

Pročitajte više

Optika Sandra

Optika Sandra d.o.o., Maksimirska 57A, Zagreb opremljena je suvremenom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih nočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika.

Pročitajte više

Obrt za autoprijevoz, trgovinu, pogrebne i druge usluge - Habulin

Habulin obrt za pogrebne usluge nudi građanima usluge organizacije pogreba sa dubokim poštovanjem prema ožalošćenoj obitelji.

Pročitajte više

Optika Mint – 30% popusta za članove HSSMS MT

Optika Mint se nalazi Krčelićevoj ulici 27 u Zagrebu, u blizini bolnice Sveti Duh te relativno  u blizini domova zdravlja Črnomerec i Vrapče.

Članovima HSSMS MT i članovima obitelji Optika Mint nudi 30% popusta na asortiman optike.

Pročitajte više

Butik torti i slastica

Butik torti i slastica, Savski Gaj XI put 1a, članovima sindikata Matice nudi prigodne cijene za pojedine torte i kolače iz asortimana. Više informacija u letku.

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja