Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Kultura i obrazovanje

Muzej Iluzija

Muzej Iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo za sve generacije. Kroz atraktivne varke, posjetitelji mogu naučiti mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti.

Članovi HSSMS-MT ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznice za sebe i svoju pratnju u Muzeju Iluzija Zagreb i Zadar. Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice.

Pročitajte više

Fraktura

Za članove HSSMS-MT, Fraktura je osigurala popust od 25% na sve knjige nakladničke kuće Fraktura. Popusti se ostvaruju u Frakturinoj web-knjižari https://fraktura.hr/ ukucavanjem koda SINDIKAT u košarici ( ne može se primijeniti jedino na naslove koji su već na akcijskim sniženjima). Pogodnost vrijedi do 01.06.2021.

Pročitajte više

ABC strani jezici

ABC STRANI JEZICI organiziraju grupne i individualne tečajeve stranih za sve uzraste iz TALIJANSKOG,ŠPANJOLSKOG, ENGLESKOG, NJEMAČKOG, FRANCUSKOG, RUSKOG, PORTUGALSKOG, NORVEŠKOG,NIZOZEMSKOG, ŠVEDSKOG, KINESKOG, JAPANSKOG i dr.  jezika. 

Pročitajte više

Kazalište Komedija

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Pročitajte više

Backo mini express - muzej vlakića

PRIVREMENO JE ZATVOREN – LJETNA STANKA DO 5.9.2024.

Muzej vlakića – Backo mini express koji je postavio najveću maketu željeznice u jugoistočnoj Europi, za članove sindikata nudi 10% popusta na cijenu svih ulaznica (dječja, odrasla, obiteljska).

Pročitajte više

Kazalište Gavella

Kazalište Gavella  za članove sindikata udruženih u Maticu nudi posebnu cijenu ulaznice za svoje predstave. Članovi sindikata mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 8 eura (regularna cijena je 12 eura) na blagajni Gavelle uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu. 

Pročitajte više

Evenio nakladnička kuća - edukativne priče za djecu

Nakladnička kuća Evenio u svojoj ponudi ima edukativne i terapeutske priče za djecu od 2-9 godina koje su rađene u suradnji s dječjim psiholozima i stručnjacima.

Pročitajte više

Satiričko kazalište Kerempuh

Satiričko kazalište Kerempuh članovima našeg sindikata nudi uživanje u predstavama po povoljnijim cijenama.

Članovi sindikata mogu kupovati ulaznice po povlaštenoj cijeni od 8 EUR  za sezonu 2023./2024. (puna cijena je 13 EUR).
Popust se ostvaruje  osobnim dolaskom i predočenjem članske iskaznice, a po jednoj izvedbi po povlaštenoj cijeni moguće je kupiti dvije ulaznice.

Pročitajte više

Kazalište Kerempuh

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja