Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

Banke i osiguranja

Croatia banka

Croatia banka – povoljniji uvjeti kreditiranja za članove Sindikata HSSMS MT i Croatia banka sklopili su poslovnu suradnju u cilju pružanja usluga kreditiranja članova Sindikata po povoljnijim uvjetima u odnosu na redovne uvjete.

Pročitajte više

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Erste&Steiermärkische Bank d.d. jedna od vodećih banaka u Republici Hrvatskoj te jedna od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi te je dio međunarodne Erste Group.

Pročitajte više

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka nudi posebnu ponudu za članove Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara. Ponuda obuhvaća sljedeće proizvode Banke.

Pročitajte više

Be-on d.o.o.

Hrvatskom strukovnom sindikatu medicinskih sestara – medicinskih tehničara obratila se tvrtka Be-on d.o.o., koja je specijalizirana za financijsko savjetovanje u procesu restrukturiranja i reprogama ukupnih dugovanja građana koji su u financijskim poteškoćama.

Pročitajte više

UNIQA osiguranje

Za članove sindikata udruženih u Maticu te za članove njihovih obitelji UNIQA osiguranje nudi police dopunskog i dodatnog osiguranja po povoljnim cijenama:

Pročitajte više

Wustenrot stambena štedionica

Povoljni uvjeti stambene štednje u Wustenrot stambenoj štedionici

Wustenrot stambena štedionica nudi rješenja u poboljšanju kvalitete života u rješavanju stambenog pitanja građana.

Pročitajte više

OTP Banka

OTP banka d.d. članica je OTP grupe koja posluje u 10 zemalja srednje i istočne Europe.

Kvalitetnim i konkurentnim financijskim proizvodima i uslugama, inovativnošću te odgovornim poslovanjem banka doprinosi gospodarstvu i zajednicama u kojima djeluje.

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja