Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

30 Godina HSSMS-MT

Auto oprema i usluge

APIOS d.o.o., OMW

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara sklopio je poslovnu suradnju sa APIOS d.o.o., OMW brand partnerom prema kojoj članovi Sindikata ostvaruju popuste na OMW benzinskim crpkama putem A-CARD BONUS kartice.

Pročitajte više

CIAK Auto d.o.o.

Tvrtka CIAK Auto d.o.o. među najvećim je distributerima autodijelova i opreme te je preko 20 godina prisutna u svijetu autodijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudi svojim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vozila. Unutar asortimana zastupljeni su svi poznati svjetski proizvođača autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Pročitajte više

Mikra Matik autodijelovi

Mikra Matik Autodijelovi d.o.o. nudi posebnu pogodnost za članove sindikata  koje se odnosi na cjelokupni asortiman kao i usluge u autoservisu.

 

Pročitajte više

Munja starter akumulatori

Popust na Munja starter akumulatore

Pročitajte više

Biolab d.o.o. popust na Thule

Popust na THULE nosače za automobile

Tvrtka Biolab d.o.o., Ilica 346,Zagreb u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete vezanih za opremanje vozila i sport.

Pročitajte više

Fleet rent a car

Fleet rent a car članovima sindikata nudi popust od 30% na dnevne cijene vozila uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu. Cijena vozila uključuje neograničenu kilometražu, puno osiguranje za vozilo i vozača, osiguranje putnika, otkup franšize, osiguranje podvozja. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Puli, Zadru, Poreču (adrese poslovnica pogledajte ovdje).

Pročitajte više

Carwiz rent a car

Carwiz rent a car za članove sindikata udruženih u Maticu osigurao je popust za najam vozila u iznosu od 15% na redovne cijene po važećem cjeniku objavljenom na web stranici www.carwiz.hr.

Pročitajte više
MSSMZSSNNEPSUPSIMatica Stanogradnja