Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”
16.05.2019.

MultiSport kartice za zainteresirane članove Sindikata

MultiSport kartice za zainteresirane članove Sindikata

Omogućili smo našim članovima testno korištenje MultiSport programa (teretane, bazeni, teniski tereni, badminton, aerobik…) u trajanju od mjesec dana.

Multisport program obuhvaća veliki broj sportskih objekata diljem Hrvatske, a korisnici MultiSport kartice mogu svaki dan koristiti nešto drugo. Nema ograničenja u korištenju usluga, izuzev ograničenja da se u jednom danu mogu koristiti usluge samo jednog partnera.

Kao korisnik kartice, niste vezani za jedan sportski objekt ili određeni sport već možete posjećivati sve sportske centre i koristiti dogovorene usluge.

Testno razdoblje traje od 01.06.2019. do 01.07.2019. 

U program je trenutno uključeno više od 300 sportskih objekata. Popis svih trenutnih MultiSport partnera, odnosno aktualno stanje možete pratiti na https://benefitsystems.hr/facilities/

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u testnom razdoblju, molimo zainteresirane članove, da se jave svojim sindikalnim povjerenicima. 

Svim zainteresiranima će se izraditi MultiSport kartica, koja će glasit na ime i prezime zainteresirane osobe, te vam omogućiti ulazak i korištenje usluga kod svih partnera od 01.06.2019. do 01.07.2019. godine. Nakon testnog razdoblja, svi zainteresirani mogu nastaviti koristiti karticu, a cijena će se odrediti prema broju zainteresiranih članova. Kartica je valjana samo uz osobnu iskaznicu, odnosno nije prenosiva. Cijena kartice nakon testnog razdoblja odrediti će se nakon utvrđivanja ukupnog broja korisnika prijavljenih za testno razdoblje.