Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”

Informacije i pogodnosti

Povoljnosti za članove

Benefits.jpg

Poštovani članovi,

u nastavku vam donosimo  povoljnosti koje možete ostvariti kao članovi sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu.

 

hnk.jpg

 

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu središnja je i najstarija kazališna institucija u Hrvatskoj, u kojoj djeluju tri ansambla: operni, dramski i baletni. Godišnje se izvede najmanje dvanaest premijera, što uz dvadesetak repriznih naslova rezultira s više od dvjesto dvadeset scenskih izvedbi po sezoni. Kao središnja nacionalna kuća Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu njeguje raznovrstan program te uz uprizorenja djela domaćih autora različitih stilova i razdoblja, izvodi i djela klasičnoga i suvremenog svjetskog repertoara.

Za članove Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara, HNK nudi posebnu ponudu. Uz predočenje iskaznice, članovi će moći ostvariti popust od 20% na kupnju ulaznica i za individualne posjete u sezoni 2018/2019. 

 

zaba-logo.jpg

Zagrebačka banka nudi posebnu ponudu za članove Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara. Ponuda obuhvaća sljedeće proizvode Banke:

-          stambene kredite (HRK i EUR) – model PLUS

-          gotovinske kredite (HRK i EUR) – model PREMIUM

-          transakcijske proizvode

-          direktne kanale

Članovi se u poslovnici Banke identificiraju članskom iskaznicom Sindikata.

Detalje ponude možete pročitati ovdje.

 

 

chipoteka_cmyk.jpg

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara sklopio je poslovnu suradnju s tvrtkom Chipoteka.

Članovima Sindikata i članovima njihovih obitelji pružatelj usluga omogućava popust kako slijedi:

12% popusta za plaćanje na rate do 12 obroka za proizvode iz prodajnog programa Onkyo (Linije, AV receiveri, zvučnic), Magnat (Kućni zvučnici i linijeske komponente), Mac Audio (Auto akustika, mini linije, bluetooth zvučnici), Oelbach (visoko kvalitetni interkonekcijski kabeli).

- 10% popusta na sve ostale proizvode, (npr. proizvodi robne marke Strong – televizori, mrežna oprema, DVB-T2/S2 prijamnici...), pametni telefoni robne marke Doogee, Ulefone i sl.) odnosno na sve proizvode čiji je Z-EL direktni uvoznik. 

Osim popusta članovi sindikata mogu i te proizvode kupovati na rate do 12 obroka.

Iznimke iz gore navedenih popusta su:

Stolna i prijenosna računala, tableti, monitori, printeri, Playstation, televizori (osim robne marke Strong), fotoaparati i kamere, pametni telefoni robnih marki kao npr Samsung, LG i sl. za koje Z-EL nije direktan uvoznik.

 Za ove kategorije proizvoda nije odobren popust na obročno plaćanje, ali jest obročno plaćanje do 12 rata.

Popusti se ne mogu zbrajati sa ostalim eventualnim akcijskim popustima ili primjenjivati na proizvode na akciji.

Više o proizvodima možete saznati na sljedećem linku: 

https://www.chipoteka.hr/

 

apios.PNG

 

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih tehničara sklopio je poslovnu suradnju sa APIOS d.o.o., OMW brand partnerom prema kojoj članovi Sindikata ostvaruju popuste na OMW benzinskim crpkama putem A-CARD BONUS kartice.

Popust se ostvaruje na slijedeći način:

- prije izdavanja računa potrebno je obvezno djelatniku prodaje naglasiti da ostvarujete pravo na popust kao član HSSMS-MT-a

- obvezno je predočiti osobnu iskaznicu i i člansku iskaznicu Sindikata, budući da u suprotnom popust neće biti odobren

 

 be one.PNG

Hrvatskom strukovnom sindikatu medicinskih sestara – medicinskih tehničara obratila se tvrtka Be-on d.o.o., koja je specijalizirana za financijsko savjetovanje u procesu restrukturiranja i reprogama ukupnih dugovanja građana koji su u financijskim poteškoćama.

Najčešće se radi o građanima koji su blokirani, imaju više vjerovnika, a u tom slučaju se sa svakim vjerovnikom pojedinačno razgovara i traže mogućnosti nagodbe ili čak i otpisa dijela duga.

Gotovo 50% svih dugovanja ove vrste čine bankarski krediti, a nakon toga slijede dugovi prema komunalnim uslugama, HEP-u, HTV-u i ostalo. Dakle, navedeno se odnosi na rješavanje dugovanja prezaduženih ili blokiranih građana kroz restrukturiranje ukupnih zaduženja i reprogram istih.

U linku niže možete pročitati opis procesa reprograma Be-On financijskog savjetovanja d.o.o. 

Be-On financijsko savjetovanje d.o.o. 

Be - On opis

 

borovologoweb.png

 

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

HSSMS MT za članove Sindikata sklopio je suradnju sa Borovo d.d. gdje članovi Sindikata ostvaruju pogodnosti prilikom kupnje robe u prodavaonicama Borovo u Republici Hrvatskoj.

Popust od 10% za gotovinsko plaćanje, za jednokratno kartično plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta (mjesečni obrok minimalno 100,00 kn).

Popusti se odnose na cjelokupni asortiman obuće Borovo vlastite robe.

Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi se na robu koja je već na popustu, u posebim oblicioma prodaje: akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom i drugim oblicima i uvjetima prodaje koje odredi Borovo.

Članovi Sindikata ostvaruju pogodnost pri kupnji robe uz predočenje članske iskaznice.

U nastavku možete pregledati popis prodavaonica Borovo u Republici Hrvatskoj u kojima možete ostvariti popust pri kupnji.

Borovo prodavaonice u RH

Borovo d.d.

 

erste logo.png

Erste&Steiermärkische Bank d.d. jedna od vodećih banaka u Republici Hrvatskoj te jedna od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi te je dio međunarodne Erste Group.

U svom poslovanju banka je prvenstveno usmjerena na građanstvo te malo i srednje poduzetništvo, no i na velike partnere s kojima posluje u regijama u kojima je snažno prisutna - Rijeci, Zagrebu i Bjelovaru.
Banka se posebno ističe inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radi na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete.

Za članove HSSMS MT Erste banka nudi pogodnosti pri korištenju financijskih usluga.

U nastavku možete preuzeti letak pogodnosti koji detaljno opisuje ponudu za članove HSSMS MT.

Erste letak pogodnosti za članove HSSMS MT

 

perutnina ptuj.jpg

Članovi HSSMS - MT od 06.02.2018. do 31.12.2018.  u maloprodajnim objektima Perutnine Ptuj - Pipo d.o.o. Čakovec mogu kupovati proizvode uz 10% dodatni popust za plaćanje gotovinom.

Obavijest - Perutnina Ptuj

 

 

tvrdi_sirevi.jpg

Dalmatinski sirevi d.o.o. u svojoj ponudi sireva i mliječnih proizvoda članovima HSSMS MT nude povoljne cijene proizvoda.

U ponudi proizvoda nude tri paketa proizvoda, a u nastavku možete preuzeti ponudu proizvoda.

Kontakt osoba: Jurica Dadić, jurica.dadic@dalmatinskisirevi.hr

Dalmatinski sirevi- ponuda za HSSMS MT

 

 

Capture.PNG                               Capture3.PNG

OPG Tvrtko Matijević je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem najzdravijeg bobičastoga voća, aronije.
OPG se nalazi u blizini grada najpoznatijeg po najstarijem stablu Ginka u Hrvatskoj, blizu toplica, vodenog parka, Daruvarske pivovare.

Paket zdravlja sadrži zdrave proizvode od aronije: hladno prešani sok od aronije , čaj od sušenih bobica aronije, med sa dodatkom aronije, peludi i propolisa te džem od aronije.

Članovi HSSMS MT kupnjom proizvoda ostvaruju popust od 10%.

Cijene proizvoda su:

                           Čaj 200 grama - 40,00 kn
                           Džem 375 grama – 40,00 kn
                           Sok od aronije 1 l - 80,00 kn
                           Med od aronije 900 grama – 80,00 kn
                           Cjelokupni paket - 260,00 kn

U nastavku možete pročitati više o OPG Tvrtko Matijević.

OPG Tvrtko Matijević

Aronija - Bobica zdravlja

 

ERGO-Claim_HR_L_4C_M (2).jpg

 

Matica hrvatskih sindikata dogovorila je pogodnost za članove sidnikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata – ERGO osiguranje.

ERGO osiguranje d.d. dio je ERGO grupe jedne od najvećih osiguravajućih Grupa u Njemačkoj i Europi, a svim članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihovih obitelji omogućuje pogodnosti pri ugovaranju polica svih vrsta osiguranja, osiguranja motornih vozila te usluga tehničkog i registracije na sljedeći način:

• Plaćanje police automobilske odgovornosti obustavom od plaće do 12 rata
• Plaćanje svih drugih vrsta osiguranja obustavom od plaće do 12 rata
• Plaćanje obustavom od plaće do 6 rata troškova registracije, poreza na vozilo i tehničkog pregleda (na području Zagreba) kod odabranih partnera
• Osiguranje i registraciju vozila za članove obitelji uz plaćanje obustavom od plaće
• Priznavanje svih ranije stečenih bonusa i popusta

Za ugovaranje osiguranja potrebno je ispuniti obrasce za administrativnu zabranu za osiguranje ili korištenje usluga stanice za tehnički pregled koje možete preuzeti u nastavku.

Ergo osiguranje - povoljnosti

Obrazac - administrativna zabrana

Obrazac - stanica za tehnički pregled

 Za sve detalje, dodatne informacije i proceduru ugovaranja polica osiguranja unutar ove povoljnosti članovi mogu kontaktirati direktno u Ergo osiguranje gđu. Nadiu Ilić, mob: 099 624 5956, e-mail: nadia.ilic@ergo-osiguranje.hr, ERGO osiguranje d.d., Radnička cesta 80, Zagreb.

 

 Ciak.PNG

Tvrtka CIAK Auto d.o.o. među najvećim je distributerima autodijelova i opreme te je preko 20 godina prisutna u svijetu autodijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudi svojim kupcima najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za vozila. Unutar asortimana zastupljeni su svi poznati svjetski proizvođača autodijelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Također, tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost.

Ciak Auto d.o.o svim članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u svojim poslovnicama nudi slijedeće popuste:

- do 35 % na akumulatore i ulja

- do 25% na auto dijelove i opremu

- do 15 % na auto gume

Članovi sindikata udruženih u Maticu ostvaruju pravo na pogodnosti uz predočenje CIAK Auto kartice pogodnosti, članske iskaznice sindikata i predočenje osobne iskaznice.

Ciak Auto kartica pogodnosti otvara se posebno za članove sindikata udruženih u Maticu:

- pojedinačnom prijavom putem web stranice www.ciak-auto.hr/online-prijava (*Prilikom upisa u polje "Napomena" potrebno je upisati slijedeće: "naziv Vašeg sindikata" POGODNOSTI te priložiti scan članske iskaznice .

Sve dodatne detalje i informacije o samoj ponudi, lokacijama poslovnica, usluzi servisa automobila, programu vjernosti i načinima plaćanja možete pogledati ovdje.

 

Laser.PNG

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. postoji i djeluje od 2015. godine kada je osnovana izdvajanjem iz matične tvrtke Laser d.o.o. koja posluje od 1992. godine. Osnovnu djelatnost tvrtke čine proizvodnja, prodaja i montaža PVC stolarije, prodaja laminata i kompletnog pripadajućeg pribora za njegovu montažu, prodaja tepiha, garažnih vrata, sobnih vrata, fasadnih sustava i sistema suhe gradnje (gips ploče, profili, vijci...).

Proizvodi visoke kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača, modernog dizajna koji su potpuno prilagodljivi Vašim potrebama, dostupni su unutar devet izložbenih prodajnih centara (Zagreb, Velika Gorica, Gornji Stupnik, Sesvete, Osijek, Slavonski Brod, Split i ŠIbenik).

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o svim članovima sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata u svojim poslovnicama nudi slijedeće popuste:

30 % popusta na sve laminate i svu PVC stolariju za gotovinsko plaćanje

- 20 % popusta na sve laminate i svu PVC stolariju za kartično plaćanje

5 % popusta za gotovinsko plaćanje na ostali asortiman u ponudi (garažna i sobna vrata, tepihe, sisteme suhe gradnje i fasadni sustav)

Također, ukoliko su artikli već na popustu odobravaju se dodatni popusti od 3-7%, ovisno o načinu plaćanja.

Sve dodatne detalje i informacije o ponudi, načinima plaćanja i ostvarivanju prava na popust možete pogledati ovdje. 

 

 Capture.PNG

Zdrava prehrana

Svima je poznata činjenica da zdrava i uravnotežena prehrana utječe na poboljšanje kvalitete života te dovodi do boljeg iskorištavanja ljudskih potencijala.

U uvjetima modernog društva gdje smo svakodnevno izloženi stresu često zanemarimo važnost brige o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

Stoga, u nastavku vas pozivamo da posjetite web stranicu www.zdravaprehrana.info te se informirate o konzumiranju zdrave hrane na pravilan način te isto tako osvijestite se koliko je važno voditi računa o sebi i brizi za svoje zdravlje.

www.zdravaprehrana.info

 

 

cat016577_260_12.jpg

Ponuda u Vila Ružica hotel u Crikvenici

Vila Ružica hotel smješten u samom centru Crikvenice uoči godišnjih odmora nudi povoljne cijene smještaja članovima sindikata udruženih u Maticu te članovima njihove uže obitelji.

Vila Ružica osigurava 20% popusta na individualnu cijenu smještaja i mogućnost obročne otplate, sukladno ponudi koja vrijedi u trenutku rezervacije, a isto tako nudi i posebnu cijenu smještaja za organizirane grupe članova sindikata udruženih u Maticu (minimalno 15 osoba).

U nastavku pogledajte detalje ponude individualnog smještaja i grupnog smještaja te cjenik za 2016. godinu.

Ukoliko odmor želite provesti u hotelu Vila Ružica rezervacije možete izvršiti putem obrasca ovjerenog od strane sindikalnog povjerenika koji se šalje na fax broj: 051/784-378 te uplate akontacije od 30% ukupnog iznosa boravka.

Ponuda individualnog smještaja

Ponuda za grupe

Cjenik 2016. – Vila Ružica

Obrazac za rezervaciju

 

 

vinia.jpg

Odmor i uživanje u izletištu Vinia

U mjestu Puričani, pokraj Bjelovara smješteno je Izletište i vinotočje VINIA. Ukoliko želite pobjeći iz gradske gužve te uživati u prekrasnoj prirodi i svježem zraku predlažemo vam posjet obiteljskom izletištu Vinia.

Obiteljsko izletište Vinia je za članove sindikata Matice pripremilo programe izleta na kojima se možete opustiti, pojesti nešto iz tradicionalne kuhinje, popiti čašu vina od grožđa s bilogorskih obronaka i ugodno se zabaviti.

Iz ponude izleta po posebnim cijenama za članove sindikata Matice možete odabrati:

Izlet za obitelj
Jednodnevni izlet za grupu 4 – 30 osoba
Dvodnevni i trodevni izlet za grupu od 4 – 30 osoba
Jednodnevni izlet za grupu 30 – 60 osoba
Dvodnevni i trodevni izlet za grupu od 30 – 60 osoba

 

 

uniqa_osiguranje.jpg (1)

Ponuda UNIQA osiguranje

Za članove sindikata udruženih u Maticu te za članove njihovih obitelji UNIQA osiguranje nudi police dopunskog i dodatnog osiguranja po povoljnim cijenama:

  • dopunsko zdravstveno osiguranje za 58,00 kuna mjesečno, odnosno 663,00 kuna godišnje,
  • dodatno zdravstveno osiguranje za 62,50 kuna mjesečno, odnosno 750,00 kuna godišnje.

UNIQA odobrava i poseban popust od 10% na redovnu premiju iz službenog Cjenika za sklapanje ugovora o dodatnom zdravstvenom osiguranju za djecu članova sindikata prema Programima osiguranja Kid (dob 0-6) i Teen (dob 7-17).

Detalje ostvarivanja ovih povoljnosti provjerite u letku.

 

 

 

6355_aralica_info_vita.jpg

 Optika Aralica - pogodnosti za članove pri kupnji naočala

Članovi sindikata Matice u Optici Aralica Sisak i (Trg Lj. Posavskog 2) i Optici Aralica Zagreb (Ilica 152), mogu ostvariti sljedeće pogodnosti:

- obročnu otplatu kupljene robe na 4 (četiri) jednake mjesečne rate (za iznose do 1000 kn) , a na 6 (šest) jednakih mjesečnih rata za iznose iznad 1000 kn

- 20% popusta na kupnju dioptrijskih okvira (osim onih koji već jesu na sniženju)

- 20% popusta na kupnju sunčanih naočala

- besplatan oftalmološki pregled i određivanje dioptrije u Poliklinici Aralica (uz uvjet kupnje naočala

Da bi kupac, fizička osoba mogao izvršiti kupnju kod Prodavatelja obustavom na plaću, kupac mora prilikom kupnje dostaviti Prodavatelju Izjavu izdanu i ovjerenu za tu svrhu.

Na slijedećoj poveznici preuzmite Izjavu

Izjavu potpisuje i pečatom ovjerava (u podnožju lijeve strane) sindikalni povjerenik, a potpisuje ju član Sindikata (u podnožju desne strane). Na Izjavi mora stajati: ime i prezime člana, OIB, broj osobne iskaznice, kućna adresa, broj telefona ili mobitela, naznaka Sindikalne podružnice, te datum izdavanja.

 

 

 mikra-matik-autodijelovi-.jpeg

Povoljnosti za članove u Mikra Matik autodijelovi

Temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji između tvrtke Mikra Matik Autodijelovi d.o.o. i Matice hrvatskih sindikata donosimo Vam pogodnosti za članove sindikata koja se odnose na cjelokupni asortiman kao i usluge u autoservisu Mikra Matik autodijelovi d.o.o.

Mikra Matik autodijelovi d.o.o. - pogodnosti za članove

 

 

 Aquapark-Adamovec.jpg

Odmor u  Aquaparku Adamovec

Aquapark Adamovec je za članove sindikata u Matici pripremio novu obiteljsku ponudu:

Godišnja FAMILY KARTA (2 odraslih + do dvoje djece) za samo 990,00kn.

Family (2odraslih + troje djece) za samo 1190,00kn.

Od datuma upisa karta vrijedi 12 mjeseci, a može se dolaziti neograničeno i koristiti sve bazene, svi zajedno ili pojedinačno.

Za godišnje karte potrebno se prijaviti na e-mail: info@aquaparkadamovec.hr te navesti ime, prezime i navedenu opciju 2+2 ili 2+3.

U regularnoj ponudi Aquapark Adamovec članovima sindikata učlanjenih u Maticu te članovima njihovih užih obitelji, daje popust od 25% na cjelodnevne ulaznice na bazene, 25% popusta na trosatne i cjelodnevne SPA pakete (sauna + bazeni) i popust od 50% na sve masaže iz ponude.

Popusti se ostvaruju na plaćanje gotovinom na blagajni Aquaparka uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu i osobne iskaznice.

U nastavku pogledajte više o ponudi Aquaparka, restoranu te cjenik.

Ponuda Aquapark Adamovec

Cjenik Aquapark Adamovec

Restoran Aquapark Adamovec

 

 

kraljević.jpg

Pogodnosti pri kupnji naočala u Optici Kraljević

OPTIKA KRALJEVIĆ je renomirani optičarski obrt utemeljen 1984.

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradbu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, za odrasle, za one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca.

Optika Kraljević članovima sindikata učlanjenih u Maticu uz predočenje članske izkaznice ili potvrde o članstvu u svom sindikatu nudi:

- besplatan pregled vida (uz najavu na tel. 01/4825 071, Gajeva 19, Zagreb)popust u visini 20 % pri kupnji dioptrijskih naočala, sunčanih naočala i kontaktnih leća
- beskamatnu obročnu otplatu putem administrativne zabrane na plaću, i to: do 6 rata za iznos kupnje do 2.500,00 kn, do 10 rata za iznos kupnje iznad 2.500,00 kn
- besplatan servis, usluge popravka i individualne prilagodbe pomagala

Da bi kupac, fizička osoba mogao izvršiti kupnju kod Prodavatelja obustavom na plaću, kupac mora prilikom kupnje dostaviti Prodavatelju Izjavu izdanu i ovjerenu za tu svrhu.

 

 

kazalište.jpg

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Članovi sindikata učlanjenih u Maticu ostvaruju 20% popusta pri kupnji ulaznica za predstave kazališta KOMEDIJA.

U kazalištu ZKM članovi sindikata Matice ostvaruju popust od 30% pri kupnji ulaznica.

TEATAR &TD članovima sindikata nudi rezervaciju ulaznica po cijeni od 30 kn (na blagajni su 40 kn).

Kazalište KNAP za članove sindikata nudi cijene ulaznica za večernje predstave iznosi 45 kn (regularna cijena je 70 kn).

U kazalištu SVAROG članovi sindikata ostvaruju 50% popusta pri kupnji ulaznica za predstave ovog kazališta.

 

 

mali dom.jpg

Rekreacija u sportskom centru Mali Dom d.o.o.

Sportski centar Mali Dom d.o.o. članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihove uže obitelji nudi povoljnije cijene za korištenje sadržaja centra:

korištenje wellness & spa centra i spa zone po sniženim cijenama (cijene se umanjuju za ukupno 10% cijene po korisniku, 15% za više od petero korisnika, odnosno 20% za više od 10 korisnika usluge),

10% popusta na korištenje prostorija solarija, terena za stolni tenis i nogomet te roštilja,

10% popusta na cijenu godišnje članarine za korištenje teretane,

20% popusta na godišnju članarinu za wellness i za korištenje nogometnog terena,

Mali Dom nudi i posebnu ponudu wellness uživanja za dvoje koja uključuje:

spa day (turska i finska sauna, kneipp šetnica, led u granulama, grijana klupa, tuš doživljaj), hidroterapija (dva unutarnja hidromasažna whirpoola), relax zona sa bogatim izborom čajeva i voća, 2x aromatizirana pilinga za tijelo (uklanja odumrle stanice kože i potiče njezinu obnovu), ručnici, mantili, papuče,

trajanje paketa: 3 sata,

cijena paketa: 340,00 – 15% popusta= 290,00 kn.

Pogodnosti uključuju i sezonske akcijske ponude te druge mjesečne pogodnosti koje nudi Mali dom d.o.o.

 

 

munja.jpg

 Popust na Munja starter akumulatore

Članovi sindikata udruženi u Maticu, uz predočenje sindikalne kartice i osobne iskaznice, na postojeće cijene ostvaruju dodatni popust od 5% na Munja starter akumulatore na slijedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

MUNJA d.d., Žitnjak bb

M.A.T.U. d.o.o., Heinzelova 74

AKUMULATOR TRGOVINA d.o.o., Vrbanićeva 50

 

 

TEA.jpg

Povoljnosti usluga u frizerskom studiu TEA

Frizerski studio TEA, Vrgadski put 10, Savski gaj, 10 020 Zagreb, članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihovih obitelji nudi popust od 35% na pojedine usluge iz cjenika.

 

 

matić.jpg

Matić d.o.o. - vodeći distributer aparata za vodu

Tvrtka Matić d.o.o. osnovana je 1992. godine i danas je jedan od vodećih distributera aparata za vodu i prirodne izvorske vode na području Republike Hrvatske.

U ponudi tvrtke Matić d.o.o. nalaze se i aparati za kavu i kava za tvrtke te strojevi i sredstva za čišćenje.

Članovima sindikata Matice uz predočenje članske iskaznice tvrtka Matić d.o.o. odobrava popust od 15% na sve usluge i robu iz svog asortimana.

 

 

 

 

štednja.png

 

Povoljni uvjeti stambene štednje u Wustenrot stambenoj štedionici

Wustenrot stambena štedionica nudi rješenja u poboljšanju kvalitete života u rješavanju stambenog pitanja građana.

Članovima sindikata udruženih u Maticu nudi povoljnije uvjete stambene štednje.

U nastavku pročitajte povoljnije uvjete Wustenrot stambene štednje.

Wustenrot stambena štednja

 

 

bajlo.png

Bajlo - knižara, papirnica i kopiraonica

Knjižara i papirnica “Bajlo”, Radnička cesta 1a ili Svetice 4, Zagreb, nudi širok asortiman robe i usluga za ured, školu, dom.

Članovima sindikata udruženih u Maticu osigurava dodatne popuste od 5, 10 ili 15%.

Ponuda Bajlo

 

 

thule.jpg

Popust na THULE nosače za automobile

Tvrtka Biolab d.o.o., Ilica 346,Zagreb u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete vezanih za opremanje vozila i sport.

Članovima Sindikata nudi popust na kupovinu THULE krovnih nosača za vozila:

15% popusta za plaćanje gotovinom

10% popusta za sve kartice (plaćanje odjednom)

5% na obročno bez kamata i naknade (Diners do 12 rata; Amex, EC/MC, Maestro do 6 rata – ZABA, PBZ, ERSTE)

Ponuda tvrtka Bilolab d.o.o.- THULE

 

 

kutija-s-prozorom-i-tri-kave-316x273.jpg

Popust 20% za članove sindikata u Franja coffee&teahouse

Franja coffee&teahouse proizvodnja i trgovina d.o.o., specijalizirana je u proizvodnji i prodaji kave.

Trgovina nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda iz asortimana: veliki izbor raznih vrsta kava, čajeva pakiranih i u rinfuzi, bombonjera, čokolada, keksa, hrvatskih proizvoda autohtonog tipa, veliki izbor vina, rakija, likera, pjenušaca…

Članovima sindikata Matice Franja coffee&teahouse odobrava popust u iznosu od 20% na cjelokupan asortiman u sljedećim poslovnicama:

Heinzelova 6b, Zagreb

Vlaška 62, Zagreb

Ilica 24, Zagreb

Ilica 76, Zagreb

Trg braće Radića 5, Split

Ulica Od Puća 9, Dubrovnik

Ponuda 20 % na cjelokupni asortiman

 

 

Optika-Sandra.jpg

Povoljnosti u Optici Sandra d.o.o.

Optika Sandra d.o.o., Maksimirska 57A, Zagreb opremljena je suvremenom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih nočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika.

Članovima sindikata udruženih u Maticu uz predočenje članske iskaznice Optika Sandra odobrava sljedeće pogodnosti:
- besplatnu kontrolu vida
- popust u visini 20 % za gotovinsko plaćanje pri kupnji kompletnih dioptrijskih naočala (diopt. okvir i stakla)
- popust u visini 10% za gotovinsko plaćanje pri kupnji dioptrijskih stakla
- popust u visini 10% pri kupnji sunčanih naočala
- popust u visini 10% za plaćanje putem kreditne kartice
- obročnu otplatu putem obustave na plaću, i to do 6 rata bez kamata za iznos kupnje do 2.000,00 kn, odnosno do 12 rata bez kamata za iznos kupnje iznad 2.000,00 kn.

U nastavku možete preuzeti promotivni letak.

Optika Sandra - ponuda

 15370163_676863819161464_6710928534821041506_o.jpg

Backo mini express - muzej vlakića

Muzej vlakića – Backo mini express koji je postavio najveću maketu željeznice u jugoistočnoj Europi, za članove sindikata učlanjenih u Maticu nudi 10% popusta na cijenu svih ulaznica (dječja, odrasla, obiteljska).

Maketa je plod dugogodišnjeg marljivog i napornog rada kojim je postavljen umanjeni svijet željeznice, cesta, vozila, ljudi, Zagreba i ostalih gradova kroz koje putuju vlakovi.

Muzej se nalazi u Gundulićevoj 4 u Zagrebu.

Logo-Gavella.png

 Kazalište Gavella

Gavellina poklon kartica po cijeni od 240 kn kojom darujete 6 ulaznica (koje ste kupili po cijeni od 40 kn, dok je cijena ulaznice u slobodnoj prodaji 70 kn) koje se mogu iskoristiti za bilo koje repertoarne naslove kazališta “Gavella” (ali ne i za premijerne izvedbe) kao i gostovanja drugih kazališta u organizaciji Gavelle. S kartice se za jednu predstavu može odjednom iskoristiti i više ulaznica, vrijedi za vrijeme trajanja jedne kazališne sezone, a možete je kupiti na blagajni kazališta Gavella uz predočenje članske iskaznice ili potvrde u članstvu sindikata udruženog u Maticu. Više o uvjetima korištenja kartice pročitajte u promo letku.

Kazalište Gavella pripremilo je za članove sindikata udruženih u Maticu posebnu cijenu ulaznice za sve predstave. Članovi sindikata mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 45 kn (regularna cijena je 70 kn) na blagajni Gavelle uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu koji je udružen u Maticu hrvatskih sindikata.

Kazalište „Gavella“ jedno je od najcijenjenijih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. Svojim programatskim usmjerenjem teatar u Frankopanskoj se podjednakom zastupljenošću bavi i domaćom teatarskom baštinom i svjetskom dramskom klasikom i autorima iz svoga “sada i ovdje” i suvremenim svjetskim dramskim pojavama, odbijajući se opredijeliti za samo jednu, (pre)usku kazališnu vrstu.

Kazalište je nedovojbeno još uvijek jedan od onih, sve malobrojnijih prostora, gdje se čovjek otvoreno obraća čovjeku pozivajući ga na promišljanje, sućut, suosjećanje, aktivno djelovanje, prostora gdje je, koliko god to otrcano zvučalo, još uvijek moguće “oplemeniti duh” i osnažiti ga. Stoga pozivamo sve članove Matice hrvatskih sindikata, koji još uvijek nisu postali publika kazališta Gavella, da im se pridruže i po povoljnim cijenama postanu dio velike kazališne obitelji.

Repertoar za rujan/listopad 2018.

 

Vjencanice-Ljubav_logo.png

Salon vjenčanica Ljubav

Nova kolekcija vjenčanica u salonu Ljubav!

U salon vjenčanica Ljubav pristigla je ekskluzivna kolekcija vjenčanica Mori Lee za 2018. godinu.

Zanosna leđa s dubokim izrezom, prekrasna tekstura čipke, lagani i prozračni materijali, ukrašeni dekoltei i unikatnost svakog modela stavlja ovu kolekciju u vrh svjetske mode. Dođite i isprobajte vjenčanice koje su prošetale modnim pistama New Yorka, Barcelone, Londona, Milana…i izaberite si jednu po svojoj mjeri.

Salon vjenčanica „Ljubav“ modni je obrt koji već skoro dvadeset godina stvara mnoge inspirativne, unikatne, uvijek prepoznatljive kolekcije vjenčanica i svečanih haljina. Tim zaposlenika Salona vjenčanica Ljubav visoko je educiran, motiviran i uvijek spremno stoji na raspolaganju, a njihovu ljubav prema ovom poslu osjete i mladenke, koje se u salonu uvijek osjećaju ugodno i dobrodošlo.

U salonu možete pronaći veliki izbor vjenčanica iz vlastite proizvodnje, kao i vjenčanice svjetskih modnih kuća (Madeline Gardner, David Bridal), večernjih haljina, haljina za djeveruše, klencerice, krsne haljinice, jastučiće za prstenje, kitice, pozivnice, zahvalnice, te svu popratnu opremu.

Za buduće mladenke članice sindikata udruženih u Maticu te članove njihovih užih obitelji, nude vjenčanice na prodaju, najam i mogućnost šivanja po mjeri uz posebne popuste.

Popusti se ostvaruju na pet razina:

1. 30% popusta na najam vjenčanica iz najnovijih kolekcija svjetskih marki Mori Lee by Madeline Gardner i David Bridal,

2. 30% popusta na najam vjenčanica iz najnovije kolekcije Salona vjenčanica (vlastita kolekcija),

3. 80% popusta na najam i kupovinu vjenčanice iz starijih kolekcija,

4. 10% popusta na šivanje po mjeri vjenčanice ili svečane odjeće,

5. 50% popusta na kupnju jastučića, podvezice ili nakita (uz korištenje drugih popusta).

U sklopu popusta iz točaka 1. i 2. u cijenu najma ulazi:

– posudba vjenčanice
– prepravke vjenčanice (sužavanje/proširivanje, skraćivanje/produžavanje, dodavanje bretelica, rukavića)
– posudba vela (endlani ili paspul rubić, dugog ili kratkog)
– posudba stole, bolera ili šala
– posudba nakita
– posudba dječje haljinice s bolerom i svim potrebnim prepravkama
– posudba jastučića za prstenje
– posudba košare

U sklopu popusta iz točke 3. u cijenu ulazi:

– posudba/kupnja vjenčanice
– posudba vela (endlani ili paspul rubić, dugog ili kratkog)
– posudba stole, bolera ili šala
– posudba nakita
– posudba dječje haljinice s bolerom (uz nadoplatu eventualnih prepravki)
– posudba jastučića za prstenje
– posudba košare

Popusti se ostvaruju temeljem članske iskaznice jednog od sindikata učlanjenih u Maticu ili potvrde o članstvu u sindikatu.

Plaćanje je isključivo gotovinsko, uz mogućnost plaćanja u ratama u broju rata koliko ima mjeseci do vjenčanja.

Izuzetno je važna najava dolaska mladenke u salon. Trebaju se najaviti na telefon 01/3774 290 ili poslati upit na info@vjencanice-ljubav.hr ili Facebook: Vjenčanice Ljubav

Radno vrijeme salona je pon-petak 8-20, subotom 8-14h.

 noćna.jpg

Hotel Bunčić Vrbovec

Hotel Bunčić Vrbovec okružen kulturnim znamenitostima, prirodnim ljepotama i idiličnim jezerima idealno je mjesto bilo da dolazite radi posla ili na odmor. Smješten je na magistralnoj prometnici koja povezuje hrvatsku metropolu Zagreb s Bjelovarom, Koprivnicom i Križevcima. Raspolaže sa 60 smještajnih jedinica, 5 konferencijskih dvorana, à la carte restoranom Marija Jurić Zagorka, velikom ljetnom terasom, dječjim igralištem za najmlađe goste, salom za banketne svečanosti do 600 osoba, restoranom za samoposluživanje i privatnim parkingom pod videonadzorom.  

Za članove sindikata udruženih u Maticu hotel Bunčić Vrbovec pripremio je sljedeće pogodnosti na redovne ponude programa:

  • 10% popusta na à la carte ponudu restorana,
  • 10% popusta na narudžbe torti i kolača,
  • 10% popusta na redovne cijene smještaja,
  • 10% popusta za gotovinsko plaćanje prilikom organizacije privatnih svečanosti iz banketne ponude (npr. krstitke, krizme, sveta pričest,  proslava rođendana).

* Svadbene svečanosti nisu podložne ovim popustima.

Pogodnosti se ostvaruju temeljem članske iskaznice jednog od sindikata učlanjenih u Maticu ili potvrde o članstvu u sindikatu.

Najam kongresne dvorane za Maticu i udružene sindikate je prema cjeniku, a u slučaju konzumacije jela i pića i korištenja usluga smještaja 40% sudionika, najam dvorane je besplatan.

Poliklinkika Terme Selce.png

 Poliklinika Terme Selce

Poliklinika Terme Selce međunarodno je priznata klinika za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i sportsku medicinu. Nalazi se u Selcu na crikveničkoj rivijeri, idealnom mjestu za rehabilitaciju zbog svoje mikro klime, s mnogo sunčanih dana, gdje se miješaju čisti gorski i morski zrak radi čega je oporavak kraći i uspješniji. Programi su pod stalnim nadzorom liječnika različitih specijalnosti, psihologa, kineziologa, fizioterapeuta, medicinskih sestara i masera u suradnji s neurološkim, ortopedskim i traumatološkim službama u Hrvatskoj i inozemstvu. Poliklinika prati svjetske inovacije te je tehnološki uvijek aktualna kako na području rehabilitacije tako i u području medicinskog wellnessa te ljepote i zdravlja.

Terme Selce pripremile su posebne pogodnosti za članove sindikata udruženih u Maticu i njihovu užu obitelj: na gotovinsko plaćanje popust u visini od 15 %, a za plaćanje karticama popust u visini od 10 %  u odnosu na redovni Cjenik(Popust se ne primjenjuje ukoliko član sindikata udruženog u Maticu želi koristiti usluge putem osiguravajućih društava Croatia zdravstveno osiguranje d.d., Basler osiguranje Zagreb d.d., Grawe Hrvatska d.d, Merkur osiguranje d.d. i UNIQA osiguranje d.d. i drugih osiguravajućih kuća.)

Uz redovnu ponudu iz cjenika članovi sindikata mogu koristiti pakete usluga po specijalnim cijenama te ostvariti popust na noćenje u hotelu Marina prilikom korištenja usluga Poliklinike.

 LA creme.jpg

La Creme wellness& beauty spa centar

Tvrtka Canadiana j.d.o.o. članovima svih sindikata udruženih u Maticu daje popust od 20% na sve usluge u La Creme wellness & beauty spa centru, Trakošćanska 38, Zagreb. Više informacija dostupno je u letku.

 Fleet.jpg

Fleet rent a car

Fleet rent a car članovima sindikata udruženih u Maticu nudi popust od 30% na dnevne cijene vozila uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu. Cijena vozila uključuje neograničenu kilometražu, puno osiguranje za vozilo i vozača, osiguranje putnika, otkup franšize, osiguranje podvozja. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Puli, Zadru, Poreču (adrese poslovnica pogledajte ovdje).

Cijene i ponudu vozila možete vidjeti u priloženom cjeniku.

Rezervacije i narudžbe možete izvršiti putem obrasca kojeg ispunjenog šaljete na e-mail: reservations@fleet-rent.com. U slučaju da rezervaciju izvršite telefonskim putem, ista se mora potvrditi i u pisanom obliku (putem e-maila). U roku od 24 sata će agencija potvrditi raspoloživost vozila. Kao sredstvo za osiguranje plaćanja član je obvezan prilikom rezervacije odnosno preuzimanja vozila dostaviti podatke o svojoj kreditnoj kartici za potrebe predautorizacije i naplate troškova nastalih vezano za najam vozila (naknada za gorivo, prekršajne i parkirne kazne, štete i slično).

 LAMBRIS.jpg

Lambris Beauty

LAMBRIS Beauty članovima sindikata udruženih u Maticu, uz predočenje članske kartice nudi popust od 20% na cjelokupan asortiman svojih usluga (frizerski tretmani izuzev kolorimetrije, tretmani njege tijela, solarij, tretmani njege lica, ruku i stopala), plativo na blagajni, za sve oblike plaćanja. Popusti se ne mogu zbrajati s drugim promotivnim akcijama.

 

Butik torti.jpg

Butik torti i slastica

Butik torti i slastica, Savski Gaj XI put 1a, članovima sindikata Matice nudi prigodne cijene za pojedine torte i kolače iz asortimana. Više informacija u letku.