Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara

HSSMS-MT
“Najbolji obol kojeg sestra može dati narodu, jeste uvjerenje da je svaki čovjek vrijedan član ljudske zajednice, da ima svoja prava i dužnosti i da ga osposobi za borbu u životu”

Informacije i pogodnosti

Povoljnosti za članove

Benefits.jpg

Poštovani članovi,

u nastavku vam donosimo  povoljnosti koje možete ostvariti kao članovi sindikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu.

 

 

borovologoweb.png

 

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

HSSMS MT za članove Sindikata sklopio je suradnju sa Borovo d.d. gdje članovi Sindikata ostvaruju pogodnosti prilikom kupnje robe u prodavaonicama Borovo u Republici Hrvatskoj.

Popust od 10% za gotovinsko plaćanje, za jednokratno kartično plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta (mjesečni obrok minimalno 100,00 kn).

Popusti se odnose na cjelokupni asortiman obuće Borovo vlastite robe.

Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi se na robu koja je već na popustu, u posebim oblicioma prodaje: akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom i drugim oblicima i uvjetima prodaje koje odredi Borovo.

Članovi Sindikata ostvaruju pogodnost pri kupnji robe uz predočenje članske iskaznice.

U nastavku možete pregledati popis prodavaonica Borovo u Republici Hrvatskoj u kojima možete ostvariti popust pri kupnji.

Borovo prodavaonice u RH

Borovo d.d.

 

erste logo.png

Erste&Steiermärkische Bank d.d. jedna od vodećih banaka u Republici Hrvatskoj te jedna od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi te je dio međunarodne Erste Group.

U svom poslovanju banka je prvenstveno usmjerena na građanstvo te malo i srednje poduzetništvo, no i na velike partnere s kojima posluje u regijama u kojima je snažno prisutna - Rijeci, Zagrebu i Bjelovaru.
Banka se posebno ističe inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radi na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete.

Za članove HSSMS MT Erste banka nudi pogodnosti pri korištenju financijskih usluga.

U nastavku možete preuzeti letak pogodnosti koji detaljno opisuje ponudu za članove HSSMS MT.

Erste letak pogodnosti za članove HSSMS MT

 

 

Capture.PNG                               Capture3.PNG

OPG Tvrtko Matijević je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi uzgojem najzdravijeg bobičastoga voća, aronije.
OPG se nalazi u blizini grada najpoznatijeg po najstarijem stablu Ginka u Hrvatskoj, blizu toplica, vodenog parka, Daruvarske pivovare.

Paket zdravlja sadrži zdrave proizvode od aronije: hladno prešani sok od aronije , čaj od sušenih bobica aronije, med sa dodatkom aronije, peludi i propolisa te džem od aronije.

Članovi HSSMS MT kupnjom proizvoda ostvaruju popust od 10%.

Cijene proizvoda su:

                           Čaj 200 grama - 40,00 kn
                           Džem 375 grama – 40,00 kn
                           Sok od aronije 1 l - 80,00 kn
                           Med od aronije 900 grama – 80,00 kn
                           Cjelokupni paket - 260,00 kn

U nastavku možete pročitati više o OPG Tvrtko Matijević.

OPG Tvrtko Matijević

Aronija - Bobica zdravlja

 

ERGO-Claim_HR_L_4C_M (2).jpg

 

Matica hrvatskih sindikata dogovorila je pogodnost za članove sidnikata udruženih u Maticu hrvatskih sindikata – ERGO osiguranje.

ERGO osiguranje d.d. dio je ERGO grupe jedne od najvećih osiguravajućih Grupa u Njemačkoj i Europi, a svim članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihovih obitelji omogućuje pogodnosti pri ugovaranju polica svih vrsta osiguranja, osiguranja motornih vozila te usluga tehničkog i registracije na sljedeći način:

• Plaćanje police automobilske odgovornosti obustavom od plaće do 12 rata
• Plaćanje svih drugih vrsta osiguranja obustavom od plaće do 12 rata
• Plaćanje obustavom od plaće do 6 rata troškova registracije, poreza na vozilo i tehničkog pregleda (na području Zagreba) kod odabranih partnera
• Osiguranje i registraciju vozila za članove obitelji uz plaćanje obustavom od plaće
• Priznavanje svih ranije stečenih bonusa i popusta

Za ugovaranje osiguranja potrebno je ispuniti obrasce za administrativnu zabranu za osiguranje ili korištenje usluga stanice za tehnički pregled koje možete preuzeti u nastavku.

Ergo osiguranje - povoljnosti

Obrazac - administrativna zabrana

Obrazac - stanica za tehnički pregled

 Za sve detalje, dodatne informacije i proceduru ugovaranja polica osiguranja unutar ove povoljnosti članovi mogu kontaktirati direktno u Ergo osiguranje gđu. Nadiu Ilić, mob: 099 624 5956, e-mail: nadia.ilic@ergo-osiguranje.hr, ERGO osiguranje d.d., Radnička cesta 80, Zagreb.

 

 Capture.PNG

Zdrava prehrana

Svima je poznata činjenica da zdrava i uravnotežena prehrana utječe na poboljšanje kvalitete života te dovodi do boljeg iskorištavanja ljudskih potencijala.

U uvjetima modernog društva gdje smo svakodnevno izloženi stresu često zanemarimo važnost brige o zdravlju i kvalitetnom načinu života.

Stoga, u nastavku vas pozivamo da posjetite web stranicu www.zdravaprehrana.info te se informirate o konzumiranju zdrave hrane na pravilan način te isto tako osvijestite se koliko je važno voditi računa o sebi i brizi za svoje zdravlje.

www.zdravaprehrana.info

 

 

cat016577_260_12.jpg

Ponuda u Vila Ružica hotel u Crikvenici

Vila Ružica hotel smješten u samom centru Crikvenice uoči godišnjih odmora nudi povoljne cijene smještaja članovima sindikata udruženih u Maticu te članovima njihove uže obitelji.

Vila Ružica osigurava 20% popusta na individualnu cijenu smještaja i mogućnost obročne otplate, sukladno ponudi koja vrijedi u trenutku rezervacije, a isto tako nudi i posebnu cijenu smještaja za organizirane grupe članova sindikata udruženih u Maticu (minimalno 15 osoba).

U nastavku pogledajte detalje ponude individualnog smještaja i grupnog smještaja te cjenik za 2016. godinu.

Ukoliko odmor želite provesti u hotelu Vila Ružica rezervacije možete izvršiti putem obrasca ovjerenog od strane sindikalnog povjerenika koji se šalje na fax broj: 051/784-378 te uplate akontacije od 30% ukupnog iznosa boravka.

Ponuda individualnog smještaja

Ponuda za grupe

Cjenik 2016. – Vila Ružica

Obrazac za rezervaciju

 

 

vinia.jpg

Odmor i uživanje u izletištu Vinia

U mjestu Puričani, pokraj Bjelovara smješteno je Izletište i vinotočje VINIA. Ukoliko želite pobjeći iz gradske gužve te uživati u prekrasnoj prirodi i svježem zraku predlažemo vam posjet obiteljskom izletištu Vinia.

Obiteljsko izletište Vinia je za članove sindikata Matice pripremilo programe izleta na kojima se možete opustiti, pojesti nešto iz tradicionalne kuhinje, popiti čašu vina od grožđa s bilogorskih obronaka i ugodno se zabaviti.

Iz ponude izleta po posebnim cijenama za članove sindikata Matice možete odabrati:

Izlet za obitelj
Jednodnevni izlet za grupu 4 – 30 osoba
Dvodnevni i trodevni izlet za grupu od 4 – 30 osoba
Jednodnevni izlet za grupu 30 – 60 osoba
Dvodnevni i trodevni izlet za grupu od 30 – 60 osoba

 

 

uniqa_osiguranje.jpg (1)

Ponuda UNIQA osiguranje

Za članove sindikata udruženih u Maticu te za članove njihovih obitelji UNIQA osiguranje nudi police dopunskog i dodatnog osiguranja po povoljnim cijenama:

  • dopunsko zdravstveno osiguranje za 58,00 kuna mjesečno, odnosno 663,00 kuna godišnje,
  • dodatno zdravstveno osiguranje za 62,50 kuna mjesečno, odnosno 750,00 kuna godišnje.

UNIQA odobrava i poseban popust od 10% na redovnu premiju iz službenog Cjenika za sklapanje ugovora o dodatnom zdravstvenom osiguranju za djecu članova sindikata prema Programima osiguranja Kid (dob 0-6) i Teen (dob 7-17).

Detalje ostvarivanja ovih povoljnosti provjerite u letku.

 

 

Poliklinika Aviva.jpg

 Ponuda Poliklinike AVIVA, Nemetova 2 iz Zagreba

Poliklinika AVIVA, Nemteova 2 iz Zagreba, članovima U Matici nudi povoljnije preventivne sistematske preglede za žene i muškarce iznad i ispod 40 godina starosti po 15% nižim cijenama.
Također, Poliklinika AVIVA nudi i 20 % popusta na ostale usluge poliklinike (osim paketnih usluga, usluga suradnih ustanova te usluga koje su već na popustu).

Detalje o pogodnostima koje možete vi i članovi vaše obitelji ostvariti pogledajte u nastavku.

Poliklinika Aviva

 

 

 

 

6355_aralica_info_vita.jpg

 Optika Aralica - pogodnosti za članove pri kupnji naočala

Članovi sindikata Matice u Optici Aralica Sisak i (Trg Lj. Posavskog 2) i Optici Aralica Zagreb (Ilica 152), mogu ostvariti sljedeće pogodnosti:

- obročnu otplatu kupljene robe na 4 (četiri) jednake mjesečne rate (za iznose do 1000 kn) , a na 6 (šest) jednakih mjesečnih rata za iznose iznad 1000 kn

- 20% popusta na kupnju dioptrijskih okvira (osim onih koji već jesu na sniženju)

- 20% popusta na kupnju sunčanih naočala

- besplatan oftalmološki pregled i određivanje dioptrije u Poliklinici Aralica (uz uvjet kupnje naočala

Da bi kupac, fizička osoba mogao izvršiti kupnju kod Prodavatelja obustavom na plaću, kupac mora prilikom kupnje dostaviti Prodavatelju Izjavu izdanu i ovjerenu za tu svrhu.

Na slijedećoj poveznici preuzmite Izjavu

Izjavu potpisuje i pečatom ovjerava (u podnožju lijeve strane) sindikalni povjerenik, a potpisuje ju član Sindikata (u podnožju desne strane). Na Izjavi mora stajati: ime i prezime člana, OIB, broj osobne iskaznice, kućna adresa, broj telefona ili mobitela, naznaka Sindikalne podružnice, te datum izdavanja.

 

 

 mikra-matik-autodijelovi-.jpeg

Povoljnosti za članove u Mikra Matik autodijelovi

Temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji između tvrtke Mikra Matik Autodijelovi d.o.o. i Matice hrvatskih sindikata donosimo Vam pogodnosti za članove sindikata koja se odnose na cjelokupni asortiman kao i usluge u autoservisu Mikra Matik autodijelovi d.o.o.

Mikra Matik autodijelovi d.o.o. - pogodnosti za članove

 

 

 Aquapark-Adamovec.jpg

Odmor u  Aquaparku Adamovec

Aquapark Adamovec je za članove sindikata u Matici pripremio novu obiteljsku ponudu:

Godišnja FAMILY KARTA (2 odraslih + do dvoje djece) za samo 990,00kn.

Family (2odraslih + troje djece) za samo 1190,00kn.

Od datuma upisa karta vrijedi 12 mjeseci, a može se dolaziti neograničeno i koristiti sve bazene, svi zajedno ili pojedinačno.

Za godišnje karte potrebno se prijaviti na e-mail: info@aquaparkadamovec.hr te navesti ime, prezime i navedenu opciju 2+2 ili 2+3.

U regularnoj ponudi Aquapark Adamovec članovima sindikata učlanjenih u Maticu te članovima njihovih užih obitelji, daje popust od 25% na cjelodnevne ulaznice na bazene, 25% popusta na trosatne i cjelodnevne SPA pakete (sauna + bazeni) i popust od 50% na sve masaže iz ponude.

Popusti se ostvaruju na plaćanje gotovinom na blagajni Aquaparka uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu i osobne iskaznice.

U nastavku pogledajte više o ponudi Aquaparka, restoranu te cjenik.

Ponuda Aquapark Adamovec

Cjenik Aquapark Adamovec

Restoran Aquapark Adamovec

 

 

kraljević.jpg

Pogodnosti pri kupnji naočala u Optici Kraljević

OPTIKA KRALJEVIĆ je renomirani optičarski obrt utemeljen 1984.

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradbu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, za odrasle, za one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca.

Optika Kraljević članovima sindikata učlanjenih u Maticu uz predočenje članske izkaznice ili potvrde o članstvu u svom sindikatu nudi:

- besplatan pregled vida (uz najavu na tel. 01/4825 071, Gajeva 19, Zagreb)popust u visini 20 % pri kupnji dioptrijskih naočala, sunčanih naočala i kontaktnih leća
- beskamatnu obročnu otplatu putem administrativne zabrane na plaću, i to: do 6 rata za iznos kupnje do 2.500,00 kn, do 10 rata za iznos kupnje iznad 2.500,00 kn
- besplatan servis, usluge popravka i individualne prilagodbe pomagala

Da bi kupac, fizička osoba mogao izvršiti kupnju kod Prodavatelja obustavom na plaću, kupac mora prilikom kupnje dostaviti Prodavatelju Izjavu izdanu i ovjerenu za tu svrhu.

 

 

kazalište.jpg

Povoljnosti pri kupnji kazališnih karti

Članovi sindikata učlanjenih u Maticu ostvaruju 20% popusta pri kupnji ulaznica za predstave kazališta KOMEDIJA.

U kazalištu ZKM članovi sindikata Matice ostvaruju popust od 30% pri kupnji ulaznica.

TEATAR &TD članovima sindikata nudi rezervaciju ulaznica po cijeni od 30 kn (na blagajni su 40 kn).

Kazalište KNAP za članove sindikata nudi cijene ulaznica za večernje predstave iznosi 45 kn (regularna cijena je 70 kn).

U kazalištu SVAROG članovi sindikata ostvaruju 50% popusta pri kupnji ulaznica za predstave ovog kazališta.

 

 

mali dom.jpg

Rekreacija u sportskom centru Mali Dom d.o.o.

Sportski centar Mali Dom d.o.o. članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihove uže obitelji nudi povoljnije cijene za korištenje sadržaja centra:

korištenje wellness & spa centra i spa zone po sniženim cijenama (cijene se umanjuju za ukupno 10% cijene po korisniku, 15% za više od petero korisnika, odnosno 20% za više od 10 korisnika usluge),

10% popusta na korištenje prostorija solarija, terena za stolni tenis i nogomet te roštilja,

10% popusta na cijenu godišnje članarine za korištenje teretane,

20% popusta na godišnju članarinu za wellness i za korištenje nogometnog terena,

Mali Dom nudi i posebnu ponudu wellness uživanja za dvoje koja uključuje:

spa day (turska i finska sauna, kneipp šetnica, led u granulama, grijana klupa, tuš doživljaj), hidroterapija (dva unutarnja hidromasažna whirpoola), relax zona sa bogatim izborom čajeva i voća, 2x aromatizirana pilinga za tijelo (uklanja odumrle stanice kože i potiče njezinu obnovu), ručnici, mantili, papuče,

trajanje paketa: 3 sata,

cijena paketa: 340,00 – 15% popusta= 290,00 kn.

Pogodnosti uključuju i sezonske akcijske ponude te druge mjesečne pogodnosti koje nudi Mali dom d.o.o.

 

 

munja.jpg

 Popust na Munja starter akumulatore

Članovi sindikata udruženi u Maticu, uz predočenje sindikalne kartice i osobne iskaznice, na postojeće cijene ostvaruju dodatni popust od 5% na Munja starter akumulatore na slijedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

MUNJA d.d., Žitnjak bb

M.A.T.U. d.o.o., Heinzelova 74

AKUMULATOR TRGOVINA d.o.o., Vrbanićeva 50

 

 

TEA.jpg

Povoljnosti usluga u frizerskom studiu TEA

Frizerski studio TEA, Vrgadski put 10, Savski gaj, 10 020 Zagreb, članovima sindikata udruženih u Maticu i članovima njihovih obitelji nudi popust od 35% na pojedine usluge iz cjenika.

 

 

matić.jpg

Matić d.o.o. - vodeći distributer aparata za vodu

Tvrtka Matić d.o.o. osnovana je 1992. godine i danas je jedan od vodećih distributera aparata za vodu i prirodne izvorske vode na području Republike Hrvatske.

U ponudi tvrtke Matić d.o.o. nalaze se i aparati za kavu i kava za tvrtke te strojevi i sredstva za čišćenje.

Članovima sindikata Matice uz predočenje članske iskaznice tvrtka Matić d.o.o. odobrava popust od 15% na sve usluge i robu iz svog asortimana.

 

 

 

 

štednja.png

 

Povoljni uvjeti stambene štednje u Wustenrot stambenoj štedionici

Wustenrot stambena štedionica nudi rješenja u poboljšanju kvalitete života u rješavanju stambenog pitanja građana.

Članovima sindikata udruženih u Maticu nudi povoljnije uvjete stambene štednje.

U nastavku pročitajte povoljnije uvjete Wustenrot stambene štednje.

Wustenrot stambena štednja

 

 

bajlo.png

Bajlo - knižara, papirnica i kopiraonica

Knjižara i papirnica “Bajlo”, Radnička cesta 1a ili Svetice 4, Zagreb, nudi širok asortiman robe i usluga za ured, školu, dom.

Članovima sindikata udruženih u Maticu osigurava dodatne popuste od 5, 10 ili 15%.

Ponuda Bajlo

 

 

thule.jpg

Popust na THULE nosače za automobile

Tvrtka Biolab d.o.o., Ilica 346,Zagreb u svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete vezanih za opremanje vozila i sport.

Članovima Sindikata nudi popust na kupovinu THULE krovnih nosača za vozila:

15% popusta za plaćanje gotovinom

10% popusta za sve kartice (plaćanje odjednom)

5% na obročno bez kamata i naknade (Diners do 12 rata; Amex, EC/MC, Maestro do 6 rata – ZABA, PBZ, ERSTE)

Ponuda tvrtka Bilolab d.o.o.- THULE

 

 

kutija-s-prozorom-i-tri-kave-316x273.jpg

Popust 20% za članove sindikata u Franja coffee&teahouse

Franja coffee&teahouse proizvodnja i trgovina d.o.o., specijalizirana je u proizvodnji i prodaji kave.

Trgovina nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda iz asortimana: veliki izbor raznih vrsta kava, čajeva pakiranih i u rinfuzi, bombonjera, čokolada, keksa, hrvatskih proizvoda autohtonog tipa, veliki izbor vina, rakija, likera, pjenušaca…

Članovima sindikata Matice Franja coffee&teahouse odobrava popust u iznosu od 20% na cjelokupan asortiman u sljedećim poslovnicama:

Heinzelova 6b, Zagreb

Vlaška 62, Zagreb

Ilica 24, Zagreb

Ilica 76, Zagreb

Trg braće Radića 5, Split

Ulica Od Puća 9, Dubrovnik

Ponuda 20 % na cjelokupni asortiman

 

 

Optika-Sandra.jpg

Povoljnosti u Optici Sandra d.o.o.

Optika Sandra d.o.o., Maksimirska 57A, Zagreb opremljena je suvremenom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih nočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika.

Članovima sindikata udruženih u Maticu uz predočenje članske iskaznice Optika Sandra odobrava sljedeće pogodnosti:
- besplatnu kontrolu vida
- popust u visini 20 % za gotovinsko plaćanje pri kupnji kompletnih dioptrijskih naočala (diopt. okvir i stakla)
- popust u visini 10% za gotovinsko plaćanje pri kupnji dioptrijskih stakla
- popust u visini 10% pri kupnji sunčanih naočala
- popust u visini 10% za plaćanje putem kreditne kartice
- obročnu otplatu putem obustave na plaću, i to do 6 rata bez kamata za iznos kupnje do 2.000,00 kn, odnosno do 12 rata bez kamata za iznos kupnje iznad 2.000,00 kn.

U nastavku možete preuzeti promotivni letak.

Optika Sandra - ponuda